Libnet.ro
UNICEF

18:30

Veste infioratoare despre noua tulpina covid. Ce simptome sunt daca te imbolnavesti, mare atentie

Playtech Playtech,
Veste infioratoare despre noua tulpina covid. Ce simptome sunt daca te imbolnavesti, mare atentie

In urma cu trei saptamani, cercetatorii britanici descopereau o noua tulpina a virusului COVID-19, in Marea Britanie. Forma noului virus se raspandeste cu o mai mare repeziciune, explicau autoritatile straine prima diferenta vizibila intre SARS-CoV-2 analizat deja de medici si noua tulpina a sa. La acel moment, noua varianta facea ravagii doar in sudul Angliei, . continuă pe Playtech

Noua tulpina de COVID, confirmata in Romania la o femeie care nu a calatorit in strainatate

O femeie care nu a calatorit deloc in strainatate in ultima vreme a fost confirmata cu noua tulpina a coronavirusului.

inca patru persoane depistate cu noua tulpina britanica, in Giurgiu

Inca patru membri ai familiei tinerei de 27 de ani din Campurelu, judetul Giurgiu, care a fost depistata cu noua tulpina de COVID-19, au fost confirmati cu SARS-COV-2.

Irlanda adopta cele mai dure restrictii anti-COVID de la izbucnirea pandemiei, din cauza inmultirii numarului de persoane infectate cu noua tulpina COVID-19

Irlanda a adoptat, miercuri, un set de noi restrictii, considerate cele mai dure de la izbucnirea pandemiei si care echivaleaza cu o carantina totala. in ultima perioada, numarul de persoane infecatate.

Alexandru Rafila, despre noua tulpina B.1.1.7: Este mai contagioasa. Vaccinarea are rol protector

Profesorul Alexadru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat in exclusivitate in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, ce efecte are noua tulpina de coronavirus B. 7, care a fost confirmata si in Romania la tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu.

Veste ingrozitoare pentru toti romanii. Noua tulpina ucigasa covid-19 a ajuns in tara: ce simptome are o femeie

Medicii au dat o veste ingrozitoare pentru toti romanii. Din pacate, noua tulpina covid-19 din Marea Britanie a ajuns in tara. Iata ce simptome a prezentat femeia infectata cu varianta mai contagioasa a coronavirusului. Noua tulpina covid-19 a ajuns in Romania in noiembrie 2020, doctorii din Marea Britanie au descoperit o noua tulpina covid-19. Aceasta .

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

Noua tulpina de coronavirus a ajuns in Romania

O femeie care nu a calatorit in strainatate a fost confirmata cu noua tulpina de coronavirus. Cazul a fost identificat la Giurgiu. Autoritatile au deschis o ancheta. Pacienta nu e internata si are simptome usoare, relateaza b1. ro.

Avertismentul FDA: Noua tulpina de COVID-19 poate conduce la rezultate fals negative ale testelor

Potrivit Administratiei americane pentru Alimente si Medicamente, noile variante genetice ale virusului COVID-19, inclusiv varianta detectata in Marea Britanie, numita B. 7, ar putea afecta acuratetea testelor,.

Cunoscut cercetator roman, stabilit in Marea Britanie: Este foarte probabil ca noua tulpina sa circule si in Romania Nu e decloc clar daca e mai contagioasa in randul copiilor sau al tinerilor

Cercetatorul Octavian Voiculescu a declarat joi seara in emisiunea moderata de Tudor Musat ca nu este clar daca noua tulpina de COVID-19, care a pus in alerta statele europene, este mai contagioasa in.

Prefectura Giurgiu, despre primul caz din Romania de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2: Nu are istoric de calatorie in Marea Britanie

Prefectura Giurgiu a transmis mai multe detalii referitoare la actiunile intreprinse de autoritati in cazul primului pacient din Romania depistat cu noua tulpina de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )