Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vestea care arunca din nou in aer America. Ce au decis autoritatile, dupa moartea lui George Floyd

Playtech Playtech,
Vestea care arunca din nou in aer America. Ce au decis autoritatile, dupa moartea lui George Floyd

Moartea lui George Floyd i-a facut pe cei de culoare sa-si ceara drepturile care nu sunt respectate in SUA, desi istoria ar spune ca astfel de situatii s-au incheiat deja de multa vreme. Ce au decis autoritatile acum? Decizia autoritatilor din SUA, dupa moartea lui Floyd Moartea lui George Floyd a adus mahnirea, frustrarea si . continuă pe Playtech

Dinca nu a omorat pe nimeni! Anuntul care arunca in aer cazul Caracal

Bunicul Luizei Melencu vine cu o declaratie socanta in cadrul anchetei din Caracal. Magistratii Tribunalului Olt au respins miercuri, in camera preliminara, cererile si exceptiile ridicate in dosarul Caracal, constatand legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriu de catre parchet, respectiv DIICOT. Anuntul care arunca in aer cazul Caracal inca de la bun inceput, un membru al .

Fostul socru al Simonei Halep, lovit de noul virus. Vestea care a cazut ca un trasnet

Teia Sponte, mana dreapta a lui Gigi Becali si fostul socru al Simonei Halep, a fost conformat pozitiv cu coronavirus. Omul de afaceri trece prin clipe grele. Fostrul socru al Simonei Halep, testat pozitiv cu noul virus Teia Sponte, prieten apropiat al lui Becali, dar si partener de afaceri, a fost depistat pozitiv cu noul .

Prapad in sanatate! Vestea care ii afecteaza pe toti romanii

Criza pandemica face prapad in Fondul Sanatatii, care are un deficit de aproape 3 miliarde de lei in primele patru luni ale anului in curs, ceea ce inseamna ca este cu 75% mai mare decat cel din 2019. Mai multe detalii, in paragrafele urmatoare. Deficit de aproape 3 miliarde de lei Fondul National Unic al .

Se dau din nou bilete de tratament balnear pentru pensionari. Ce trebuie sa faci

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) va acorda din nou bilete pentru tratamentul balnear, in contextul in care aceste tipuri de activitati au fost interzise in ultimele luni, din cauza epidemiei de coronavirus. Se dau din nou bilete de tratament balnear. Ce trebuie sa faca pensionarii Casa de pensii va relua acordarea de bilete de .

Cand va incepe din nou Loto 6 din 49. Guvernul a facut anuntul despre Loteria Romana

Cand va incepe din nou Loto 6 din 49? Romanii abia asteptau jocurile care sa le aduca premii uriase. Guvernul a facut oficial anuntul despre Loteria Romana! Cand incepe Loto 649? Vesti bune pentru romani! Ne asteapta noi masuri de relaxare din data de 15 iunie, anunta Guvernul Romaniei. De asemenea, dupa o asteptare indelunga, .

George Burcea s-a mutat din nou cu Andreea Balan? Imaginea care l-ar fi dat de gol pe actor

Dupa ce se scria in presa ca Andreea Balan ti George Burcea s-au despartit, recent George a postat cateva poze pe instagram care par sa contrazica tot ceea ce s-a spus pana acum despre relatia dintre cei doi. George Burcea s-a mutat din nou cu Andreea Balan Au trecut aproape 4 luni de la despartirea .

Buzau: La o luna de la primul focar, cazurile COVID-19 explodeaza din nou

Dupa cateva zile de acalmie, Buzaul ajunge din nou intr-un varf epidemiologic. Judetul care la inceputul lunii avea printre cele mai putine confirmari a ajuns astazi la 253 de imbolnaviri cu COVID-19 dupa ce testele facute in ultimele 24 de ore au scos la iveala alte 19 cofirmari de infectie cu coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri nu vor mai fi izolate la domiciliu

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca s-a decis ca din 15 iunie sa se renunte la izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri, dand exemplul Austriei,Greciei si Bulgariei.

Teodor Melescanu schimba din nou tabara si se inscrie in partidul lui Dan Voiculescu

Senatorul Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, schimba din nou partidul si se inscrie in Partidul Puterii Umaniste social-liberal), fondat de Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa.

Romania depaseste, din nou, 200 de cazuri noi de coronavirus, depistate in 24 de ore. Bilantul total al infectarilor - 21.404. inca 11 romani diagnosticati cu COVID-19 au decedat

Romania depaseste din nou 200 de noi cazuri de infectare cu Covid-19 despistate in 24 de ore, anunta, vineri, Grupul de Comunicare Strategica. Potrivit autoritatilor, de la inceputul epidemiei de coronavirus,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )