Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alerta meteo ANM pentru duminica: vin ploi torentiale si scad temperaturile! Ce zone sunt vizate

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM pentru duminica: vin ploi torentiale si scad temperaturile! Ce zone sunt vizate

Pentru ziua de duminica, 16 august, ANM a emis doua atentionari meteo de instabilitate atmosferica in aproape tot teritoriul, cu averse de ploaie si temperaturi mai scazute fata de cele normale pentru intervalul in care ne aflam. Ploi torentiale si scad temperaturile Prima avertizare, de Cod Galben, a celor de la ANM, ne anunta ca . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: vin ploi torentiale, grindina si vijelii. Ce zone ale tarii sunt vizate

ANM Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi avertizari cod galben de vreme instabila, care vor viza treptat, pana duminica dimineata peste trei sferturi din tara. Alerta meteo ANM Conform meteorologilor, in intervalul 14 august, ora 18:00 15 august, ora 10:00, este in vigoare un prim cod galben de instabilitate atmosferica, valabisl in .

Alerta meteo ANM. Vine urgia in Romania peste cateva ore: ploi torentiale si descarcari electrice!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noi atentionari pentru romani. Tara este cuprinsa de ploi torentiale si descarcari electrice. Alerta meteo ANM: ploi torentiale si descarcari electrice Specialistii au emis o atentionare cu cod rosu. Vestul tarii este in special lovit de fenomene meteo extreme. Mai multe localitati din judetul Arad vor .

Alerta meteo ANM. Vine urgia in toata tara: ce zone vor fi afectate de vijelii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua avertizare meteo. Ce zone ale tarii vor fi afectate de fenomene meteo extreme? Anuntul ANM. Avertizare ANM pentru vreme rea Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza, alaturi de alte avertizari de vreme rea. Din pacate, peste trei sferturi .

Prognoza meteo, azi, 15 august 2020. Ploi torentiale in toate aceste zone

Meteorologii anunta schimbari raidcale ale vremii pentru acest weekend. in cursul zilei de sambata, specialistii avertizeaza ca cerul va fi variabil, izolat se vor inregistra averse cu caracter torentia.

Avertizare meteo ANM de vreme severa in urmatoarele 24 de ore. Meteorologii anunta ploi torentiale si vijelii

Avertizare meteo ANM de vreme severa in 12 judete. Meteorologii au emis avertizari tip cod portocaliu si cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru mare parte din tara, in urmatoarele 24 de ore.

Avertizare meteo: Ploi torentiale si izolat grindina

Instabilitate atmosferica accentuata este anuntata pentru duminica in cea mai mare parte a tarii, mai ales in jumatatea de vest.

ANM a emis un nou cod galben de ploi torentiale si grindina. Zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila pe tot parcursul aceste zile, pana la ora 23.

Prognoza meteo: Vremea rea se extinde in toata tara. Vin ploi puternice si vijelii

Vremea se strica in toata tara, iar instabilitatea atmosferica se extinde. in Baragan, duminica, meteorologii anunta averse cu caracter torential si vant puternic.

Alerta METEO! Vreme instabila in mare parte a tarii. Scad temperaturile

Se anunta vreme instabila si ploi in mare parte a tarii. Pe litoral vremea ramane frumoasa, dar restul tarii se va confrunta cu ploi iar temperaturile vor scadea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )