Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alerta meteo ANM pentru toata Romania: Va ploua in mai putin de o zi cat intr-o luna intreaga

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM pentru toata Romania: Va ploua in mai putin de o zi cat intr-o luna intreaga

Potrivit meteorologilor, vestile nu sunt deloc bune. Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata doua coduri de vreme rea, portocaliu si galben, care expira pe 27 septembrie dimineata. Prima avertizare fiind de tip cod galben, incepe de vineri seara de la ora 23:00, pana duminica la ora 6:00. Alerta meteo ANM pentru toata Romania . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020: Nu este normal pentru mijlocul toamnei

Alerta meteo ANM. Meteorologii anunta ca vremea va fi calduroasa si luna viitoare, avand tempeaturi usor mai ridicate decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020 Pentru luna octombrie este prognozata si o perioada cu abatere termica pozitiva usor accentuata, in regiunile estice si sud-estice. Cat priveste precipitatiile, acestea .

Alerta meteo ANM. Cod portocaliu de ploi si vijelii! Unde vine urgia, in Romania

Meteorologii au emis, vineri, cod portocaliu de ploi si vijelii. De asemenea, a mai fost anuntata o alerta ANM de cod galben de vreme rea. Iata care sunt zonele afectate din Romania! Alerta meteo ANM: Cod portocaliu de ploi si vijelii Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua coduri, portocaliu si galben, de vreme rea.

Alerta meteo ANM. Vremea o ia razna pe 25 septembrie! Ce se intampla, insa, pe 4 octombrie

Vremea frumoasa si cu temperaturi generoase se va termina din data de 25 septembrie, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Toamna isi intra in drepturi, iar maxima va cobori la 16 grade Celsius la munte. Alerta meteo ANM: vine frigul Vremea se raceste accentuat din data de 25 septembrie in majoritatea teritoriului, iar precipitatiile lovesc .

Prognoza ANM pentru 24 septembrie 2020. innorari temporare si averse

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de joi, 24 septembrie. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt temperaturile maxime? Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 septembrie 2020 Conform ultimelor informatii oferite de catre meteorologi, ziua de joi, 24 septembrie, va fi in continuare frumoasa.

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Alexandru Rafila demasca sistemul sanitar. Motivul pentru care Romania are cele mai multe decese cauzate de COVID-19. Ce se intampla in spitale

Medicul Alexandru Rafila vine cu vesti proaste in contextul in care, pe zi ce trece, numarul cazurilor de COVID-19 cresc alarmant. Reprezentantul Romaniei la OMS se asteapta la rezultate mai ingrijoratoare odata cu deschiderea scolilor, asa cum a fost si in cazul reinceperii mai multor activitati, incepand cu 1 septembrie. Specialistul a oferit de asemenea .

Directorul ANM, prognoza ingrijoratoare: Va ploua in mai putin de o zi cat intr-o luna intreaga

Directorul ANM, Elena Mateescu, a prezentat, vineri, la Antena 3, prognoza meteo actualizata pentru acest weekend. Iar vestile nu sunt deloc bune. Potrivit specialistului, Romania va fi maturata de ploi si vijelii violente, cu cantitati de apa care se inregistreaza in mod normal intr-o luna intreaga.

Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020. A doua zi de toamna calduroasa

ANM a dat publicitatii prognoza meteo pentru a doua zi oficiala de toamna, astazi 23 septembrie 2020. Pentru perioada in care ne aflam temperaturile vor fi mai ridicate, dar si de precipitiatii in anumite zone din tara. Cu alte cuvinte, vremea va fi frumoasa. Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020 ANM a emis azi comunicatul .

Vedeta iubita de toata Romania este insarcinata. Ce nume a ales pentru bebelus

Veste mare in lumea showbiz-ului din Romania. O vedeta a anuntat in direct ca este insarcinata. Ea a reusit sa tina sarcina ascunsa timp de cinci luni, insa acum a considerat ca este momentul sa impartaseasca aceasta bucurie si cu restul lumii. Fosta gimnasta este insarcinata Fosta gimnasta Monica Rosu este insarcinata in cinci luni, .

Alerta meteo de vreme severa! Cod portocaliu si galben de furtuni in toata tara. Prognoza in ziua alegerilor locale 2020 (FOTO)

Vreme extrem de capricioasa in acest weekend. in intervalul 25 27 septembrie, adica si in ziua alegerilor locale, va ploua in aproape toata tara. Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )