Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo ANM. Prapad in Romania. in ce judete vor fi probleme

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Prapad in Romania. in ce judete vor fi probleme

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi, vant puternic si descarcari electrice. Astfel, iata care sunt zonele vizate. in intervalul 12 august, ora 12:00 12 august, ora 23:00, descarcarile electrice, grindina si vijeliile isi vor face aparitia in zonele montane, insa si in regisunile sud-vestice. Alerta meteo de la ANM De asemenea, . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vin inundatiile in Romania. Ce judete sunt afectate

Astazi a fost emis un cod galben pentru inundatii de catre Institutul National de Hidrologie si Gospodarie a Apelor, fiind vizate bazinele hidrografice ale mai multor rauri. Tot ANM a emis un cod portocaliu pentru judetul Timis, fiind astfel vizate mai multe localitati de aceste fenomene periculoase. Alerta meteo ANM INHGA Institutul National de .

Alerta meteo ANM. Cat de cald va fi in septembrie in Romania: vom avea canicula

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza pana in prima saptamana a lunii septembrie. Potrivit acesteia, vom avea parte de o toamna caniculara cu temperaturi peste media normala calendaristica. Prognoza este valabila pentru intervalul 10. Alerta meteo ANM. Cat de cald va fi in luna septembrie in Romania: vom avea canicula in .

Alerta meteo ANM. Vremea face ravagii in tara: ploi torentiale si vijelii

Duminica, vremea va fi diferita in mai multe regiuni ale tarii. Unii locuitori vor avea parte in continuare de canicula, altii vor avea parte de vant puternic, pe cand altii vor fi racoriti bine de ploi torentiale si chiar grindina. Prognoza meteo pentru duminica, 9 august, anunta canicula, ploi si vijelii Prognoza meteo valabila pentru .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele zile: temperaturile scad cu 7-8 grade. De cand se schimba tot

Vremea se va schimba radical. Temperaturi scad si lovesc furtunile. Potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), maximele vor cobori chiar si cu 7-8 grade, ajungand la 2829 grade Celsius. Mai multe detalii, in continuare. Progmoza meteo: Se schimba radical vremea Meteorologii anunta vreme deosebit de calda saptamana aceasta, in majoritatea zonelor Romaniei. insa, incepand .

Autoritatile, in alerta. Noua localitati din Romania, la un pas sa fie bagate in carantina. Zeci de imbolnaviri in ultimele 24 de ore

Autoritatile avertizeaza cetatenii, dupa ce in judetul Hunedoara s-au inregistrat zeci de cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore. in urma acestei explozii de imbolnaviri, prefectul judetului le solicita de urgenta primarilor sa ia masuri suplimentare pentru a evita carantinarea. Care sunt cele mai afectate orase Situatie disperata in judetul Hunedoara, acolo unde in .

Alerta METEO! Cum va fi vremea in perioada urmatoare! ANM a publicat prognoza pe urmatoarele patru saptamani

Vremea va fi foarte calda in urmatoarele patru saptamani, cu temperaturi mult mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada, iar ploile vor fi si ele prezente, in cantitati mari chiar in ultima jumatate a lunii august.

Alerta meteo: 19 judete sub avertizare Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, o avertizare Cod galben de furtuni, valabila in zone din 19 judete, pe tot parcursul zilei de miercuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )