Libnet.ro
UNICEF

15:46

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea in toata tara: ce temperaturi avem la final de saptamana

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Se schimba vremea in toata tara: ce temperaturi avem la final de saptamana

Meteorologii Administratiei Nationale au refacut prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Potrivit prognozei meteo ANM, vremea se schimba in toata tara. Incredibil ce temperaturi sunt anuntate la acest final de saptamana. Vremea schimba foaia. Avertizare meteo din partea ANM pentru acest final de saptamana. Ce se intampla cu temperaturile in weekend Potrivit noii prognoze a meteorologilor . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vin ninsorile in Romania, cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

Suntem pe final de noiembrie, si cum era de asteptat, vremea se va inrautatii. ANM anunta schimbari drastice de temperatura si posibilitatea de precipitatii sub forma de ninsoare, chiar si la nivelul Capitalei. Astazi, 29 noiembrie 2020, ANM a emis Cod Galben de ninsori si fenomene de ceata in mai multe judete. Cod Galben de .

Alerta meteo ANM. Iarna face ravagii in Romania. Judetele vizate cu cod galben de ninsori

ANM Administratia Nationala de Meteorolgie) a emis o noua alerta tip cod galben de ninsori in Dobrogea si in Muntenia, care a intrat in vigoare, azi, la ora 15:00. Alerta meteo ANM. Iarna face ravagii in Romania Meteorologii au emis astazi o avertizare cod galben de ninsori in sud-estul Munteniei, dar si in cea mai .

Alerta meteo ANM. Un nou cod galben de ninsori in Dobrogea si Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o noua alerta meteo de tip cod galben de ninsori in Dobrogea si Muntenia ce a intrat in vigoare, astazi, la ora 15.

Meteo 1-13 decembrie. Temperaturile joaca feste romanilor. Cand vine gerul in toata tara

Iarna si-a intrat in drepturi. in aproape toata tara a nins, iar temperaturile, pe alocuri au coborat sub zero grade. ANM a emis pentru 1 decembrie o avertizare de Cod Galben in mai multe judete. in acelasi timp vremea in urmatoarele doua saptamani va avea modificari semnificative. Vremea se raceste in toata tara din decembrie .

Se schimba harta Europei?! Tara cu sute de mii de romani pe cale sa se destrame

Scotia, parte integranta a Marii Britanii, este pe cale sa destabilizeze intreaga oranduire a Regatului Unit. Efectele Brexit-ului de-abia de acum in colo incep sa se vada, si nu sunt deloc placute. Prim-ministrul Nicola Sturgeon, a declarat ca Scotia ar trebui sa devina un stat de sine statator. Demersul ar insemna slabirea influentei Marii Britanii .

Petre Roman, gest rusinos de Ziua Nationala a Romaniei. Toata tara s-a revoltat

Ziua Nationala a Romaniei se serbeaza pe 1 Decembrie inca din 1990. De-atunci si pana astazi, pe timpul evenimentelor organizate cu acest prilej, romanii au asistat la multe momente de-a dreptul halucinante. Politicienii au fost mereu protagonistii unor episoade jenante. Aceastea au inceput inca din primul an de democratie trait de Romania post-comunista. Petre Roman, .

Prognoza meteo, azi, 2 decembrie 2020. Vreme rece in toata tara, meteorologii anunta ceata si polei in aceste regiuni

In cursul zilei de azi, vremea se va mentine rece in majoritatea tarii, dar in special in sud si in est si in special in centru, asa cum anunta meteorologii ANM. Tot aici ceata si nebulozitatea vor fi.

Alerta meteo: Cod galben de ninsori in sud-estul tarii. Cat tine vremea rea

Vreme de iarna in urmptoarele ore in sud-estul Romaniei. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare cod galben de ninsori, valabile luni, 30 noiembrie, de la ora 05. 00, pana la ora 20.

Elena Mateescu, director ANM, despre vremea de Craciun si Revelion Cand cade prima ninsoare in Capitala (VIDEO)

Elena Mateescu, directorul ANM, a precizat, intr-o interventie la B1 TV, ca este posibil ca duminica noaptea sa cada primii fulgi de zapada in Capitala, insa estimarile pentru luna decembrie indica.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )