Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alerta meteo ANM. Vine urgia in toata tara: ce zone vor fi afectate de vijelii

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine urgia in toata tara: ce zone vor fi afectate de vijelii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua avertizare meteo. Ce zone ale tarii vor fi afectate de fenomene meteo extreme? Anuntul ANM. Avertizare ANM pentru vreme rea Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza, alaturi de alte avertizari de vreme rea. Din pacate, peste trei sferturi . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: vin ploi torentiale, grindina si vijelii. Ce zone ale tarii sunt vizate

ANM Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi avertizari cod galben de vreme instabila, care vor viza treptat, pana duminica dimineata peste trei sferturi din tara. Alerta meteo ANM Conform meteorologilor, in intervalul 14 august, ora 18:00 15 august, ora 10:00, este in vigoare un prim cod galben de instabilitate atmosferica, valabisl in .

Alerta meteo ANM. Cat de cald va fi in septembrie in Romania: vom avea canicula

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza pana in prima saptamana a lunii septembrie. Potrivit acesteia, vom avea parte de o toamna caniculara cu temperaturi peste media normala calendaristica. Prognoza este valabila pentru intervalul 10. Alerta meteo ANM. Cat de cald va fi in luna septembrie in Romania: vom avea canicula in .

Alerta meteo ANM. Prapad in Romania. in ce judete vor fi probleme

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi, vant puternic si descarcari electrice. Astfel, iata care sunt zonele vizate. in intervalul 12 august, ora 12:00 12 august, ora 23:00, descarcarile electrice, grindina si vijeliile isi vor face aparitia in zonele montane, insa si in regisunile sud-vestice. Alerta meteo de la ANM De asemenea, .

METEO. Ploi in aproape toata tara, chiar de Sfanta Maria. Anuntul meteorologilor pentru cei care vor sa plece in minivacanta (VIDEO)

Vesti proaste de la meteorologi! Minivacanta de Sfanta Maria ar putea fi stricata de ruperi de nori. Admnisitratia Nationala de Meterologie a emis o avertizare cod galben de ploi si furtuni, valabila pentru cea.

Avertizare meteo ANM de vreme severa in urmatoarele 24 de ore. Meteorologii anunta ploi torentiale si vijelii

Avertizare meteo ANM de vreme severa in 12 judete. Meteorologii au emis avertizari tip cod portocaliu si cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru mare parte din tara, in urmatoarele 24 de ore.

Alerta meteo: 19 judete sub avertizare Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, o avertizare Cod galben de furtuni, valabila in zone din 19 judete, pe tot parcursul zilei de miercuri.

Prognoza meteo: Vremea rea se extinde in toata tara. Vin ploi puternice si vijelii

Vremea se strica in toata tara, iar instabilitatea atmosferica se extinde. in Baragan, duminica, meteorologii anunta averse cu caracter torential si vant puternic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )