Libnet.ro
UNICEF

18:00

Avertizare meteo ANM. Vine canicula in septembrie! Unde va fi vreme fix de plaja, in miez de toamna

Playtech Playtech,
Avertizare meteo ANM. Vine canicula in septembrie! Unde va fi vreme fix de plaja, in miez de toamna

Vesti bune vin de la meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie. Vara inca nu se lasa dusa din tara noastra, astfel incat avem in continuare parte de un septembrie calduros. Pe de alta parte, caldura din sepetembrie nu este una de bun augur intrucat ar fi distrus culturile agricole. Chiar daca romanii se bucura inca de . continuă pe Playtech

Meteo ANM: vine toamna! Cat scad temperaturile si unde va fi lapovita

Spre sfarsitul lunii se instaleaza toamna. Vreme in racire anunta meteorologii, iar la altitudini mari se vor semnala lapovita si ninsori. insa deocamdata, vremea ramane buna pentru concedii, atat la mare, cat si la munte, cu temperaturi ridicate. Vine toamna! Cat scad temperaturile in perioada urmatoare Astazi, vremea ramane predominant frumoasa, cu valori termice putin .

Alerta meteo ANM. Vine vremea rea in Romania: de cand e schimbarea

Specialistii de la Administratia Nationala de Meterologie au emis o noua prognoza. Care sunt avertizarile specialistilor si ce zone sunt afectate? Iata alertele emise recent de meteorologi, dar si cum a fi vremea in toata tara in perioada urmatoare! Alerta meteo ANM: Avertizarile specialistilor Se schimba vremea in Romania! Cei de la Administratia Nationala de .

Prognoza meteo, azi, vineri, 11 septembrie 2020. Vantul se intensifica in regiunile sudice si pe litoral

Vineri, 11 septembrie, vremea ramane calda,temometrele indicand valori cuprinse intre 22 si 32de grade,usor mai crescutedecat cele normale in aceasta perioada. Cel mai rece va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )