Libnet.ro
UNICEF

14:47

Cod galben in 24 de judete. Canicula si vijeliile fac ravagii in Romania

Playtech Playtech,
Cod galben in 24 de judete. Canicula si vijeliile fac ravagii in Romania

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferica valabila valabila in 24 de judete din tara. Pe de alta parte, pentru Bucuresti, specialistii ANM au emis o avertizare de canicula. Cod galben in 24 de judete. Canicula si vijeliile fac ravagii in Romania Administratia Nationala de Meteorologie . continuă pe Playtech

Atentionare meteo. Cod galben de canicula in 20 de judete si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri un cod galben de canicula in 20 de judete si in Bucuresti, valabil vineri si sambata. Vor fi 35-38 de grade Celsius si nopti tropicale. in jumatatea de sud a tarii vantul va sufla cu 55 kmh.

Cod galben de canicula, pentru mai multe judete si Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod galben de canicula si intensif.

ANM: Cod galben de canicula si vant puternic in regiunile sudice si estice. Capitala si alte 20 de judete, afectate

Administratia Natioanla de Meteorologie a emis, joi dimineata, un cod galben de canicula si intensificari ale vantului, valabil inDobrogea, sudul Moldovei,Munteniasi local in.

Cod galben de canicula pana duminica: noptile vor fi tropicale. Harta judetelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de canicula in 20 de judete si in Bucuresti, valabil vineri si sambata. Vor fi 35-38 de grade Celsius si nopti tropicale. in jumatatea de sud a tarii vantul va sufla cu 55 kmh.

Alerta meteo: Cod galben de canicula si vant puternic pana sambata in Baragan

Disconfortul termic se va accentua in zilele de vineri si sambata in sud-estul tarii, unde meteorologii au emis cod galben de canicula. De asemenea, vantul puternic va spori arsita.

Prognoza meteo. Cod galben de vant in trei judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis o avertizare nowcasting cod galben de vat in trei judete, respectiv Braila, Ialomita si Buzau. Avertizarea, valabila intre orele 10:.

ANM: Avertizare imediata de cod galben si portocaliu. Furtuna cu grindina in 4 judete

Meteorolgii de la ANM au emis doua avertizarinowcasting de cod galben si portiocaliu de furtuna valabile pana la ora 15:00in judetele Gorj, Caras Severin si Dolj si Mehedinti. Cod.

ANM: Cod galben de furtuni in centrul tarii. Zonele afectate de vijelii si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea, valabil luni, pana la ora 23. 00, in mai multe judete din centrul tarii. Astfel, in toate zonele de munte, precum si in Transilvani.

ALERTA METEO Cod galben de furtuna pana la ora 23.00. Zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorogie a emis pe 10 august o alerta meteo cod galben de instabilitate atmosferica pentru centrul si nordul tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi crescute. La Bucuresti, va fi foarte cald.

Avertizare ANM de vreme severa! Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare de vreme severa. Astfel, in intervalul 12. 00, ANM a anuntat un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )