Libnet.ro
UNICEF

18:15

Bacalaureat 2019. Un liceu din Olt cu promovabilitate 0 are dupa contestatii 100%

Playtech Playtech,
Bacalaureat 2019. Un liceu din Olt cu promovabilitate 0 are dupa contestatii 100%

Bacalaureatul si caile sale nebanuite. Sambata, examenul maturitatii s-a incheiat oficial pentru toata lumea. Rezultatele finale dupa contestatii au fost afisate, iar liceele s-au putut plasa pe locurile fruntase ori ba in clasamente. Bacalaureat 2019. Un liceu din Olt cu promovabilitate 0 a ajuns primul pe judet dupa contestatii BAC-ul 2019 s-a incheiat. Absolventii clasei . continuă pe Playtech

BAC 2019: Un liceu din Olt cu promovare 0 in anii trecuti la bacalaureat are acum 100% cu un singur candidat

Liceul Tehnic Draganesti-Olt, unde in anii anteriori rata de promovare la bacalaureat a fost zero, a avut anul acesta promovare 100%, dupa ce singurul candidat care s-a prezentat la examen a reusit sa obtina media de trecere, aceasta institutie de invatamant situandu-se astfel pe primul loc in judet, inaintea liceelor teoretice prestigioase care au avut cativa candidati respinsi.

Rezultate finale Bacalaureat 2019. Edu.ro a afisat notele elevilor dupa contestatii

Bacalaureatul 2019 s-a incheiat oficial pentru toata lumea. Edu. ro a afisat notele elevilor dupa contestatii, desi site-ul anunta ca vor fi disponibile pe 13 iulie, le-a afisat mai devreme. Rezultate finale Bacalaureat 2019 dupa contestatii Bacalaureatul s-a incheiat, iar rezultatele finale dupa contestatii au venit. Edu. ro a afisat deja notele elevilor dupa contestatii, chiar daca .

Calendar Bacalaureat 2019, sesiunea de toamna. Cand au loc examenele

Bacalaureatul 2019 a luat sfarsit oficial pentru toata lumea! Site-ul Edu. ro a afisat notele absolventilor de clasa a 12-a care si-au incercat norocul la examenul maturitatii. Pentru cei care nu au facut fata presiunii, iata calendarul sesiunii de toamna. Calendar Bacalaureat 2019, sesiunea de toamna Bacalaureatul s-a incheiat, toata lumea isi face planuri de mare, .

Edu.ro Rezultate Bacalaureat 2019 pe judete. Notele FINALE pe antena3.ro

Update: EDU. RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Edu. ro Rezultate Bacalaureat 2019 pe judete Prima sesiune a.

REZULTATE FINALE BAC. Situatie halucinanta la un liceu, dupa contestatii

Un liceu din Olt cu promovabilitate 0 in anii trecuti la bacalaureat are acum 100% - cu un singur candidat. Liceul Tehnic Draganesti-Olt, unde in anii anteriori .

Un liceu din Olt a trecut de la zero promovabilitate la 100%: Cum a fost posibil

Bacalaureatul din 2019 s-a terminat cu o rata finala de promovabilitate, dupa contestatii, de 75,5%. Ca in fiecare an, in statistici s-au remarcat liceele de prestigiu cu promovabilitate chiar si de 100%, da.

REZULTATELE la BACALAUREAT 2019 - edu.ro: NOTELE FINALE pentru fiecare JUDET - sesiunea de toamna

BAC 2019 NOTE -edu. ro. Rezultatele FINALE obtinute de elevila examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in LICEELE dinROMANIAsunt publicate.

Cod Rutier 2019. Ce se intampla cu radarele, dupa ce au fost declarate partial neconstitutionale

Cod Rutier 2019. Curtea ConstitutionalaCCR) a Romaniei a declarat partial neconstitutionale prevederile din schimbarile privind amplasarea radarelor pe vehiculele politiei pe drumurile publice, in urma reexaminarii. Cod Rutier 2019. Ce se intampla cu radarele, dupa ce au fost declarate partial neconstitutionale Dupa o examinare, CCR a hotarat partial neconstitutionale prevederile din modificarile legislative privind amplasarea .

NOTE BAC 2019 - Edu.ro. REZULTATELE la BACALAUREAT 2019 - sesiunea de toamna! Situatia pe judete

Rezultatele FINALE obtinute de elevila examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in LICEELE dinROMANIA au fostpublicate pebacalaureat. edu. ro. Rata de.

Un copil din Arad a paralizat dupa ce a fost muscat de o capusa

Un adolescent de 14 anidiagnosticat cu boala Lyme a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, dupa ce a prezentat brusc o pareza bilaterala. Baiatul a dezvoltat brusc.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )