Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate finale Bacalaureat 2019 toamna. Edu.ro a publicat notele dupa rezolvarea constestatiilor

Playtech Playtech,
Rezultate finale Bacalaureat 2019 toamna. Edu.ro a publicat notele dupa rezolvarea constestatiilor

Bacalaureatul toamna 2019 s-a incheiat oficial pentru toata lumea. Rezultatele finale, dupa contestatii, pentru a doua sesiune de la Bacalaureat 2019, au fost publicate, vineri 6 septembrie, de edu. ro. Absolventii care au depus contestatii dupa afisarea primelor rezultate de la BAC toamna 2019 au aflat daca au primit nota mai mare. Elevii care picasera bacalaureatul . continuă pe Playtech

Rezultate finale BAC 2019, sesiunea de toamna. Notele la bacalaureat au fost publicate mai devreme cu o zi

Rezultate finale BAC 2019, sesiunea de toamna. Ministerul Educatiei a publicat vineri notele finale ale elevilor care au participat la cea de-a doua sesiune de bacalaureat. Rezultatele de dupa contestatii pot fi consultate pe bacalaureat. edu. ro.

REZULTATE FINALE BAC 2019 - sesiunea toamna. Au fost afisate notele finale

REZULTATE FINALE BAC 2019 - sesiunea toamna. Ministerul Educatiei Nationale a publicat vineri, pe site-ul bacalaureat. edu. ro,REZULTATELE FINALE BAC 2019 - sesiunea toamna, cu o zi mai devreme decat data.

REZULTATE FINALE BAC 2019. 33,4%, promovabilitatea la Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor

33,4% este procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat, in sesiunea august - septembrie, dupa solutionarea contestatiilor, informeaza Ministerul Educatiei Nationale,.

Rezultate bacalaureat sesiunea de toamna, pe Edu.ro. Cand si unde se afiseaza notele finale

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019 se incheie marti, 3 septembrie, cand vor fi afisate si primele rezultate. Luni a avut loc ultima proba, cea de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala proba C. Zeci de mii de elevi din intreaga tara asteapta cu emotii in aceste zilerezultatele sesiunii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )