Libnet.ro
UNICEF

17:15

Telescoala la TVR: astazi, cursurile pentru elevii care se pregatesc de Bac si Evaluarea Nationala

Playtech Playtech,
Telescoala la TVR: astazi, cursurile pentru elevii care se pregatesc de Bac si Evaluarea Nationala

In contextul in care cursurile au fost intrerupte in scolile din Romania, TVR a decis sa ajute elevii care se pregatesc pentru Bacalaureat si Evaluarea Nationala. incepand de astazi,. continuă pe Playtech

Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO

Elevii care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat pot urmari de luni cursurile de Telescoala organizate de TVR in contextul inchiderii scolilor din cauza noului coronavirus. in saptamana 16 - 22 martie, scolile din Romania raman inchise, asa cum au decis autoritatile.

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze.

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Bulgaria a luat masuri de inasprire a legislatiei care prevede de acum pedepse cu inchisoarea de pana la cinci ani impreuna cu amenzi mari pentru cei care incalca restrictiile sanitare impuse pentru a opri raspandirea noului coronavirus, relateaza AFP.

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

Coronavirus |Ce masuri ia Raiffeisen Bank Romania pentru clientii care au credite

Clientii Raiffeisen Bank Romania care au contractat creditele standard acordate de catre banca au, prin contract, optiunea ,,vacanta trei rate in cazul in care situtatia creata de raspandirea virusului COVID-19coronavirus) ii pune in postura de a nu.

Un numar de 33 de DOSARE PENALE pentru cei care au MINTIT si nu au respectat IZOLAREA

Un total de 42 de persoane sunt cercetate in 33 de dosare penale pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii raspandirii bolilor, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS).

inchisoare pe viata in Grecia pentru cei care incalca masurile de preventie privind coronavirusul

Oricine incalca instructiunile oficiale facute publice de autoritatile elene cu privire la masuri si restrictii pentru a combate raspandirea coronavirusului se poate confrunta cu inchisoarea pe viata,.

Mesajul unei asistente pentru romanii care s-au intors din Italia de teama coronavirusului: Aveti un tupeu incredibil, o nesimtire fara margini

Asistenta medicala Catalina Nedelcu a scris un mesaj plin de nemultumire cu privire la romanii care s-au intors din Italia in tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )