Libnet.ro
UNICEF

20:00

Umilinta suprema! Ce nota a luat la limba romana politicianul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani

Playtech Playtech,
Umilinta suprema! Ce nota a luat la limba romana politicianul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani

Daniel Morosanu, prim-vicepresedintele PNL Vrancea, a picat examenul de Bacalaureat de anul acesta. Politicianul a luat nota 3,60 la Limba Romana. Umilinta totala! Ce nota a obtinut la limba romana politicianul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani Prim-vicepresedintele PNL Vrancea, Daniel Morosanu, s-a facut de ras. Politicianul nu a reusit sa ia . continuă pe Playtech

Bacalaureat la 42 de ani: Prim-vicepresedintele PNL Vrancea a picat BAC-ul la Limba romana, la care a luat 3,60 (presa locala)

Prim-vicepresedintele PNL Vrancea, Daniel Morosanu, in varsta de 42 de ani, se numara printre cei care nu au reusit sa promoveze in prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Morosanu a luat nota 3,60 la Limba si literatura aromana, scrie Jurnal de Vrancea.

Prim vicepresedintele PNL Vrancea a picat Bac-ul la limba romana, sesiunea aceasta

Daniel Morosanu, Prim vicepresedintele PNL Vrancea si fost sofer al actualului ministru al Dezvoltarii, Ion Stefan, a picat examenul de bacalaureat pe care l-a sustinut la 42 de ani, transmite G4media. ro.

Evaluarea Nationala 2020, sesiunea speciala. Ce subiecte au avut elevii de rezolvat la Limba romana

Elevii care sustin luni dimineata proba de Limba si literatura romana, la sesiunea speciala a Evaluarii Nationale, trebuie sa motiveze, intr-o compunere de cel putin 150 de cuvinte, apartenenta la basm a unui text la prima vedere.

Evaluare Nationala 2020, sesiunea speciala: Subiectele primite de elevi la Limba romana

Aproximativ 200 de elevi care nu au putut sustine Evaluarea Nationala in acelasi timp cu colegii lor, din cauza pandemiei de COVID-19, s-au inscris la etapa speciala a examenului, care a inceput luni cu proba scrisa la Limba si literatura romana. La primul subiect, ei au avut de argumentat, intr-o compunere de cel putin 150 de cuvinte, apartenenta la basm a unui text la prima vedere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )