Libnet.ro
UNICEF

15:30

Andreea Balan, surpriza uriasa dupa nunta. L-a lasat pe George Burcea si a facut asta

Playtech Playtech,
Andreea Balan, surpriza uriasa dupa nunta. L-a lasat pe George Burcea si a facut asta

Andreea Balan s-a cununat religios cu George Burcea duminica si nici bine nu si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, ca a si plecat la treaba. Ce a facut artista? Andreea Balan, surpriza uriasa dupa nunta Andreea Balan, jumatatea celebrei trupe Andre, s-a cununat religios duminica, 15 septembrie, cu tatal copiilor ei, George Burcea. Cei . continuă pe Playtech

Andreea Balan a facut nunta si botez. A purtat rochie de mireasa cu mesaje din piese!

Andreea Balan a facut ieri nunta si botezul fiicei sale in acelasi timp. Pentru marele eveniment, artista a purtat o rochie de mireasa spectaculoasa brodata cu mesaje de dragoste, extrase din piese muzicale celebre. Iata cum a fost la eveniment! .

De ce a plans Andreea Balan la nunta ei. Invitatii au fost socati sa o vada cu lacrimile pe obraz

Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit pe 15 septembrie si si-au botezat fetita in aceeasi zi. La nunta au participat familia, prietenii si apropiatii cuplului, iar printre invitati s-a aflat si bunica Andreei Balan. Artista nu si-a mai putut stapani emotiile si a inceput sa planga la un moment dat. Invitatii au fost socati .

Cati bani a facut Andreea Balan la nunta. Invitatii au fost impresionati de luxul de la petrecere

Andreea Balan si-a facut ieri nunta in Paradis, asa cum a tot numit evenimentul peste tot in mediul online. Ieri, 15 septembrie, a fost ziua cea mare in care Andreea Balan si George Burcea si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu. Luxul nu a lipsit de la petrecere, motiv pentru care si invitatii au .

Andreea Balan a lansat piesa si videoclip cu imagini de la nunta! VIDEO

Andreea Balan a bifat ieri una dintre cele mai frumoase zile din viata ei. Vedeta a facut nunta si botezul fiicei sale in acelasi timp, iar astazi a lansat o piesa noua si videoclip cu imagini de la marele eveniment! .

Andreea Balan a lansat o noua piesa, iar videoclipul contine imagini exclusive de la nunta cu actorul George Burcea VIDEO

Cantareata Andreea Balan a lansat videoclipul piesei inger pazitor care contine imagini in exclusivitatea de la cununia religioasa cu actorul George Burcea.

Ce mesaj a transmis tatal Andreei Balan, dupa nunta fiicei sale. A primit sute de felicitari

Tatal Andreei Balan a surprins cu un mesaj deosebit dupa nunta fiicei sale. Cu totii stiu de scandalul imens dintre componenta trupei Andre si parintele sau. Oare anii care au trecut peste sa fi facut totul sa se stearga? Cu ce cuvinte speciale a uimit tatal iubitei cantarete? Nimeni nu se astepta la asta! Tatal .

S-A AFLAT CATI BANI a STRANS Andreea Balan la nunta! Dar NU o sa-ti vina sa crezi ce MARTURII a oferit invitatilor! ASTA E PREA DE TOT

Nunta Andreei Balan a fost una de poveste! Luxul nu a lipsit, motiv pentru care si invitatii au sarit care mai de care cu plicuri cat mai groase drept multumire si ca un semn pentru noul inceput al proaspetilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2849 seconds )