Libnet.ro
UNICEF

08:30

Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie. Sotul Andreei Balan plangea si se ruga

Playtech Playtech,
Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie. Sotul Andreei Balan plangea si se ruga

George Burcea si-a expus dorinta lui din copilarie intr-o postare de pe instagramul sau. Sotul Andreei Balan a povestit cum plangea si se ruga din cauza abuzurilor intamplate in copilaria sa. Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie? George Burcea, actorul in varsta de 32 de ani, are o . continuă pe Playtech

Bucurestiul, locul 4 in Europa si 14 in lume din punct de vedere al timpului petrecut in trafic. Care a fost cea mai aglomerata zi de anul trecut

Bucurestiul este pe locul 4 in Europa si pe locul 14 in lume intr-un top al celor mai aglomerate orase din punct de vedere al circulatiei cu masina. Indicele de congestie din trafic calculat de TomTom pentru Bucuresti a crescut cu patru procente, pana la 52%, chiar daca orasul a coborat un loc in topul european si trei in topul mondial.

Adevarul Live. Cum a evoluat cea mai mare banca de stat din Romania si ce planuri are in 2020

Cum a performat anul trecut CEC Bank, cea mai mare banca de stat din Romania, cum planuieste sa ajunga in top 5 si cum ar ajuta-o listarea la bursa ne spune Bogdan Neacsu, CEO CEC Bank, la Adevarul Live de la ora 11.

La cat ajunge cea mai mare pensie speciala?

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandan.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

Science Report: Fotografia cu cea mai mare rezolutie facuta vreodata Soarelui

Astronomii au pornit telescopul Daniel K. Inouye Solar DKIST din Maui, Hawaii si au facut o fotografie incredibila. in prag de nou ciclu solar, ei vor sa elucideze multe enigme, cum este cea legata de coroana solara care este de milioane de ori mai fierbinte decat suprafata astrului.

VIDEO Imagini cu Soarele, la cea mai mare rezolutie realizata vreodata

Un enorm telescop american situat pe varful unei insule vulcanice din Pacific a realizat fotografii ale soarelui de o rezolutie inedita, care permit observarea bulelor de plasma de marimea Frantei. Nu este decat inceputul, spune directorul centrului, citat de AFP.

Cele mai mari vedete au pozat seminud pentru Harpers Bazaar. Care e cea mai sexy?

Fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Demi Moore sau Sharon Stone, o multime de vedete de prima mana au acceptat, de-a lungul anilor, sa pozeze seminud pentru prestigioasa revista Harpers Bazaar! .

2 ani si jumatate de cand proiectul legii vaccinarii e blocat in Parlament. Apelul romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: E o prioritate de siguranta nationala

Legea vaccinarii, al carei proiect este blocat de 2 ani si jumatate in Parlament, nu poate deveni subiect de controverse politice, atrage atentia Coalitia Romania Sanatoasa, subliniind ca este responsabilitatea tuturor partidelor politice sa adopte aceasta lege, o prioritate de siguranta nationala. Coalitia Romania Sanatoasa este formata din ONG-urile Asociatia Mame pentru Mame condusa de Ana Maita) si Societatea Rationalista Romana condusa de Ovidiu Covaciu, care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet).

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )