Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cati bani cere Andreea Balan sa cante la o nunta. Tariful ii permite sa isi cumpere o garsoniera in fiecare luna

Playtech Playtech,
Cati bani cere Andreea Balan sa cante la o nunta. Tariful ii permite sa isi cumpere o garsoniera in fiecare luna

Andreea Balan este una dintre cele mai longevive cantarete de la noi. Aceasta a devenit cunoscuta la o varsta foarte frageda, in cadrul trupei Andre, alaturi de Andreea Antonescu. Datorita succesului si mentinerii sale excelete in domeniu, solista isi poate permita sa aiba tarife imense. Cat platesc cei ce doresc sa o aiba la nunta . continuă pe Playtech

ABIA S-A AFLAT! CAT CERE Andreea Balan pentru O CANTARE LA NUNTA? Suma e FABULOASA!

Andreea Balan este una dintre cel mai bine cotate vedete din industria muzicala. Dupa pauza pe care a avut-o dupa nastere, vedeta a revenit in forta si continua cu show-urile. Dar, ca orice vedeta care se r.

Chiar si invinsa, a castigat o suma fabuloasa! Cati bani a luat Simona Halep dupa turneul de la Beijing

Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu, dar a primit doar vesti bune. A urcat o pozitie in clasamentul WTA, s-a calificat la Turneul Campioanelor si va beneficia de un bonus important, in functie de locul pe care termina anul 2019. Simona Halep s-a umplut de .

Cati bani pierzi daca ii tii la o banca din Romania, in lei si euro

In functie de suma pe care o depui la o banca din Romania, chiar si in cazul dobanzilor pozitive, s-ar putea sa pleci cu mai putini bani decat ai venit. Bancile reprezinta o afacere.

Cati bani pierzi daca ii tii la banca

Deponentii continua sa piarda bani din economiile plasate la banca, avand in vedere ca dobanzile sunt infime sau lipsesc cu desavarsire in unele cazuri, in timp ce bancile continua sa perceapa comisioane chiar si pentru depozitele la termen.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )