Libnet.ro
UNICEF

19:32

George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat. Ce vedete din Romania au avut probleme din cauza stupefiantelor

Playtech Playtech,
George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat. Ce vedete din Romania au avut probleme din cauza stupefiantelor

Dupa ce scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan a luat amploare, George a fost prins sub consumul de cocaina la volan. Acesta nu este singurul, multe vedete au fost prinse de autoritati de-a lungul timpului, sub influenta substantelor stupefiante. George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat in legatura cu cazul lui . continuă pe Playtech

Ce spune George Burcea dupa ce a fost prins drogat la volan! Actorul a refuzat sa...

Familia Andreei Balan trece prin clipe grele. Vedeta si sotul ei, George Burcea, s-au separat recent, iar divortul se pare ca ar fi unul iminent. Scandalul insa nu este nici pe departe aproape de.

George Burcea, prima reactie dupa ce a fost prins drogat la volan. Ce a anuntat Politia Romana

Scandalul si situatiile controversate se tin scai de Andreea Balan si George Burcea. Daca in urma cu aproape doua saptamani totul parea perfect, acum mariajul lor pare a fi in paragina. Care a fost prima reactie a actorului dupa ce a fost prins drogat la volan? Reactia lui George Burcea dupa ce a fost prins .

Impact.ro: Tatal lui George Burcea, dezvaluiri incendiare dupa ce sotul Andreei Balan a fost prins drogat la volan! Ei aveau de mult probleme

Tatal lui George Burcea a luat pozitie, dupa ce acesta a fost prins drogat la volan, pe data de 21 februarie, in jurul orei 10:00. Nelu Burcea a facut o serie de dezvaluiri despre fiul sau. Tatal lui George Burcea, dezvaluiri incendiare dupa ce sotul Andreei Balan a fost prins drogat la volan! Nelu Burcea .

Sotul cantaretei Andreea Balan a fost prins drogat la volan. George Burcea s-a ales cu dosar penal

Sotul cantaretei Andreea Balan a fost prins drogat la volan. Barbatul, actor de profesie, s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost tras pe dreapta de politisti chiar aproape de casa.

Andreea Balan, primul mesaj dupa ce sotul a fost prins drogat. Ce vrea sa faca acum artista

Andreea Balan aduce din nou in prim-plan un mesaj clar despre situatia in care se afla casnicia sa. Ce a postat cantareata in mediul online, dupa ce sotul ei a fost prins drogat? Ce are de gand acum? Andreea Balan, primul mesaj dupa ce sotul ei a fost prins drogat Andreea Balan a preferat ca .

Tatal lui George Burcea este de partea Andreei Balan. Declaratiile socrului despre divort

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea este un subiect controversat in presa tabloida. Dupa ce s-au bucurat de o nunta ca in basme, in toamna lui 2019 si au pacalit moartea in primavara aceluiasi.

Sotul Andreei Balan, prins drogat la volan! Ce pedeapsa risca George Burcea

Sotul Andreei Balan s-a ales cu dosar penal dupa ce, zilele trecute, a fost prins conducand sub influenta drogurilor intr-o zona centrala din Bucuresti! Iata ce risca acum George Burcea! .

Impact.ro: Tatal lui George Burcea arunca bomba! Cum l-a pus la zid pe actor si ce spune despre Andreea Balan

Tatal lui Geoge Burcea se implica in scandalul dintre fiul sau si Andreea Balan. Ce spune socrul cantaretei despre ea si despre situatia controversata dintre cei doi soti? Cum il pune la zid pe propriul sau copil? Tatal lui George Burcea, mesaj transant in scandalul dintre fiul sau si Andreea Balan Scandalul care este pe .

Andreea Balan, reactie disperata in scandalul divortului de George Burcea. Nu stiti nimic!

Iubita lui George Burcea nu a mai suportat comentariile primite la adresa familiei ei si a izbucnit, avand o reactie disperata. Andreea Balan este distrusa din cauza situatiei in care se afla acum cei doi. Nu stiti nimic! Andreea Balan, reactie disperata in scandalul divortului de George Burcea Zvonurile despre divortul celor doi au inceput .

Andreea Balan, replica transanta dupa ce a fost acuzata ca a inscenat cearta cu George Burcea

Divortul Andreei Balan de George Burcea e in atentia publicului de ceva vreme. N-a fost zi de la Dumnezeu ca vigilenta fanilor sa nu fie alimentata cu toate detaliile posibile si imposibile ale vietii private ale cuplului. Andreea, fata cu picioarele pe pamant Unii spun ca artistii nu-si apartin, ca artistii apartin publicului, cu tot .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )