Libnet.ro
UNICEF

13:00

A mers la Vocea Romaniei pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Cat de mari au crescut baietii Cristinei Balan

Playtech Playtech,
A mers la Vocea Romaniei pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Cat de mari au crescut baietii Cristinei Balan

Cristina Balan, castigatoarea sezonului 5 al concursului Vocea Romaniei, a intrat in lupta pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Anii au trecut, premiul s-a dus, dar cu folos. Cat de mari au crescut baietii ei? A mers la Vocea Romaniei pentru gemenii ei cu Sindrom Down Cristina Balan 37 de ani) a participat la sezonul . continuă pe Playtech

Tudor Chirila a fost taxat dur de Radu Herjeu, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei

Tudor Chirila a fost taxat de Radu Herjeu, pentru ca a facut anumite gesturi, in fata camerelor de filmat. Juratul de 45 de ani s-a dezbracat la Vocea Romaniei, spre uimirea publicului. Momentul a fost catalogat drept unul inadmisibil de catre membrul CNA. Juratul s-a dezbracat la Vocea Romaniei Artistul a decis sa se dezbrace .

Mesajul lui Horia Brenciu pentru colegii de la Vocea Romaniei. Ce le transmite lui Smiley, Tudor si Bartos

Horia Brenciu a revenit la Vocea Romaniei! Fortele proaspete par deja sa se simta. Cunoscutul cantaret le-a transmis colegilor de platou un mesaj pe ultima suta de metri, chiar in timpul in care auditiile pe nevazute sunt in toi. Juratul doreste ca toata lumea sa aiba la cunostinta puterea sa de convingere pentru a aduce .

Tudor Chirila cere scuze pentru imaginile deplasate din editia de vineri de la Vocea Romaniei: Cantaretul se dezbracase si se urcase pe Horia Brenciu

Tudor Chirila si-a prezentat scuzele, sambata, pentru imaginile deplasate din editia de vineri seara a emisiunii Vocea Romaniei, in care s-a dezbracat si s-a urcat pe Horia Brenciu, care se.

Tudor Chirila, prima reactie dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei. Cum isi explica gestul nebunesc

Tudor Chirila si Horia Brenciu au oferit un moment cum rar iti este dat sa vezi la ultima editie a emisiunii Vocea Romaniei, de la Pro TV. Tudor s-a dezbracat si l-a calarit pe Brenciu, spre amuzamentul publicului si al telespectatorilor. Dupa emisiune, Chirila si-a cerut scuze pe Facebook pentru scena de vineri seara si .

Tudor Chirila a prezentat scuze dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei: imi pare rau pentru imaginile deplasate. Mi-am exprimat dorinta ferma sa nu apara VIDEO

Tudor Chirila a prezentat scuze pe Facebook pentru faptul ca s-a dezbracat in emisiunea Vocea Romaniei, considerand ca imaginile au fost deplasate. Cantaretul si actorul a subliniat ca si-a exprimat dorinta ferma ca acel moment sa fie eliminat la montaj. Reactia lui Chirila este o raritate in randul vedetelor care au contracte cu televiziunile.

Cu ce se ocupa sotia lui Horia Brenciu. Antrenorul de la Vocea Romaniei este foarte mandru de ea

Cu toate ca este extrem de expansiv si transparent la Vocea Romaniei si nu numai, Brenciu schimba tactica atunci cand este vorba despre familie. Acesta a ales dintotdeauna sa fie foarte atent la detaliile pe care le ofera si sa pastreze viata privata departe de ochii si urechile curiosilor. Cu ce se ocupa sotia sa .

Mircea Badea, un nou atac extrem la adresa lui Tudor Chirila, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei

Mircea Badea, nou atac la adresa lui Tudor Chirila. Prezentatorul a reactionat intr-un mod extrem fata de gluma juratului de la Vocea Romaniei. Artistul a dus lucrurile prea departe si s-a dezbracat, in timpul editiei care a fost difuzata vineri, pe 27 septembrie. Mircea Badea, atac extrem la adresa lui Tudor Chirila Prezentatorul de la .

DECIZIE de ULTIMA ORA luata de cei de la Pro TV: Da, e vorba de indragita emisiune Vocea Romaniei...

Vocea Romaniei, emisiunea de talente care a avut premiera in 2011 in Romania, are parte de o schimbare importanta.

Moment emotionant la Vocea Romaniei: Ne-ai adus intr-o lume formidabila. Povestea concurentului care a intors toate scaunele cu interpretarea sa VIDEO

Kevin Magalhaes 31 de ani) este concurentul care a oferit un moment emotionant la Vocea Romaniei si a intors toate cele patru scaune cu interpretarea sa.

O fata de 16 ani a uimit cu interpretarea piesei Inima nu fi de piatra la Vocea Romaniei: Ai emotionat intreg publicul VIDEO

O concurenta in varsta de 16 ani i-a impresionat pe antrenorii Horia Brenciu 47 de ani), Smiley 36 de ani), Irina Rimes 28 de ani) si Tudor Chirila 45 de ani) in editia de vineri, 27 septembrie, a show-ului Vocea Romaniei, cu interpretarea piesei Inima nu fi de piatra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1954 seconds )