Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Playtech Playtech,
Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Drama in in familia Duduienilor, dupa ce liderul gruparii, Emi Pian a decedat in noaptea de luni spre marti, dupa o incaierare generata de o partida de barbut. in fata casei interlopului multa lume, multe flori si mesaje de adio. Lume multa la priveghiul lui Emi Pian Palatul in care locuise Emi Pian a devenit . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Unde se afla acum criminalul lui Emi Pian. Toti il credeau la politie, dar adevarul este cu totul altul. De ce s-a tinut secret

Despre interlopul Ciprian Napy, cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, s-a spus ca ar fi la politie, acolo unde da declaratii. in realitate, acesta este internat la un Spitalul din Capitala, iar starea sa este una precara. Impact. ro va prezinta informatii in exclusivitate. S-a aflat unde este Ciprian Napy! S-a auzit ca este .

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost ucis de un rival noaptea trecuta, dupa un scandal care a pornit de la un joc de barbut. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

Scandal monstru in curtea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Scandal monstru in curtea lui Emi Pian, imediat cum trupul neinsufletit a fost adus acasa. Sute de persoane au dat efectiv navala in curtea interlopului, dornici sa-l vada pentru ultima oara. Familia indurerata s-a suparat si i-a dat pe toti afara. Scandal monstru in curtea lui Emi Pian cu sutele de curiosi veniti sa-l vada .

Lovitura de teatru in cazul tatalui lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Nicolae Duduianu

Imediat dupa anuntul dramaticului sfarsit al liderului clanului Duduianu, Emi Pian, a aparut zvonul mortii tatalui acestuia, aflat in penitenciarul Rahova. Autoritatile penitenciarului nu au dat niciun comunicat in dimineata zilei de marti prin care sa infirme sau sa confirme informatiile. Zvonurile despre decesul batranului Duduianu false Noaptea de luni spre marti, 4 august, a .

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Multi se tem de ea

Pentru cei mai putin familiarizati cu membrii familiei Duduianu, Izabela Madalina este fiica cea mare a regretatului Emi Pian, pe numele sau real, Florin Mototolea. Multi o cunosc pe fiica lui Pian si sub numele de Izabela Madalina Astroloaga. Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian Surse apropiate .

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a .

Florin Salam, in casa lui Emi Pian. Ce s-a intamplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte in casa lui Emi Pian si a cantat pentru rudele indoliate, desi este in proces cu Duduienii. Acestia l-ar fi extorcat pe el si pe Nicolae Guta de suma de 100000 de euro. Florin Salam, acasa la Emi Pian. Ce s-a intamplat marti noapte in locuinta interlopului Manelistul Florin Salam .

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )