Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cati bani facea zilnic Emi Pian din camata. Sumele sunt incredibile

Playtech Playtech,
Cati bani facea zilnic Emi Pian din camata. Sumele sunt incredibile

S-a aflat cati bani facea zilnic Emi Pian din camata! Interlopul a avut parte de o moarte violenta, in noapte de luni spre marti, chiar dupa ce a dat bani cu camata, in timpul unei partide de barbut. Sumele imprumutate sunt colosale, iar castigurile erau la fel. S-a aflat cati bani castiga Emi Pian din . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Ce a patit Florin Salam noaptea trecuta la priveghiul lui Emi Pian. A durat ore in sir

Ieri toata ziua si pana noaptea tarziu a fost mare vanzoleala la vila lui Emi Pian din Rahova, la priveghiul acestuia. Multa lume dar si foarte multa politie a putut fi vazuta aseara in cartierul bucurestean. Dupa multe ore de cantat i s-a facut rau Printre multitudinea de oameni prezenti la prima zi de priveghi .

Ultimul mare scandal in care a fost implicat Clanul Duduienilor, al carui lider Emi Pian a fost ucis recent

Clanul condus de Emi Pian era recunoscut pentru scandalurile violente din Capitala. Duduienii dadeau bani cu camata, se ocupau cu santajul, traficul de droguri sau proxenetismul. Ultima data, au fost in atentia politiei in urma cu doua saptamani.

Emi Pian s-a judecat pana inainte sa moara. Cati bani a castigat la tribunal

De la momentul anuntului decesului fostului interlop Emi Pian, au inceput sa apara din ce in ce mai multe informatii despre trecutul acestuia, conflictele avute cu alti interlopi, dar si despre procesele pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului, unul dintre ele fiind cel mai recent proces castigat de interlop. Proces deschis in urma .

Inimaginabil! Cate mii de euro facea Emi Pian intr-o singura zi! Unii muncesc un an pentru aceeasi suma!

Ies la iveala noi detalii-soc despre liderul clanului Duduienilor, Florin Mototolea zis Emi Pian. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, interlopul ucis in urma cu cateva zile castiga bani multi extrem de usor. Emi Pian era eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova de 11 luni, dupa ce a reusit sa convinga instanta ca merita sa fie eliberat.

Ce gaj cerea Emi Pian pentru imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea inapoi

Florian Mototolea, liderul clanului Duduienilor, zis Emi Pian era cunoscut drept camatarul cu 6 clase. Acesta controla sectorul 6, alaturi de tatal sau si facea bani frumosi din imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea banii inapoi. Ce gaj cerea camatarul pentru imprumuturi Interlopul facea din camatarie o adevarata avere. Acesta nu avea carte si nici .

Cine ii va lua locul lui Emi Pian. Testamentul infiorator lasat de interlop

S-a aflat cine ii va lua locul lui Emi Pian la conducerea temutului clan Duduianu. Noul lider are doua directii mari pe care va merge, imediat cum va trece la conducere: razbunarea mortii lui Emi Pian si recuperarea banilor dati cu camata, sume care ar ajunge la ordinea milioanelor de euro. S-a aflat cine ii .

Ultimul mesaj al interlopului ucis, Emi Pian: Intra lumea peste noi in casa, ne bate si ...

Temutul Emi Pian a fost executat in stil mafiot pe o strada din Sectorul 6. Faptasul ar fi membrul unui clan rival. Emi Pian era unul dintre cei mai temuti lideri interlopi din Capitala si avea 39 de ani. Acesta era cunoscut pentru santaj, camata, proxenetism si trafic de droguri.

Singurele imagini cu Emi Pian si Napi Ciprian, impreuna, la acelasi eveniment. Ce facea liderul Duduienilor, in timp ce canta Florin Salam

Emi Pian si calaul sau, Napi, au petrecut de multe ori impreuna, chiar la aceeasi masa. Cei doi se invarteau in aceleasi cercuri interlope, asa ca se vedeau destul de des, mai ales la lautari, amandoi fiind pasionati de muzica si voie buna. Emi Pian a petrecut de multe ori alaturi de calaul sau, Napi .

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Multi se tem de ea

Pentru cei mai putin familiarizati cu membrii familiei Duduianu, Izabela Madalina este fiica cea mare a regretatului Emi Pian, pe numele sau real, Florin Mototolea. Multi o cunosc pe fiica lui Pian si sub numele de Izabela Madalina Astroloaga. Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian Surse apropiate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )