Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cine era Emi Pian, interlopul omorat aseara. Cum a devenit foarte cunoscut

Playtech Playtech,
Cine era Emi Pian, interlopul omorat aseara. Cum a devenit foarte cunoscut

In noaptea de 3 spre 4 august, liderul clanului Duduianu a fost ucis in urma unei incaierari cu membrul unui alt clan, dupa o partida de barbut esuata. Emi Pian avea 39 de ani si era recunoscut ca fiind unul din cei mai violenti si influenti interlopi din Bucuresti. Cine era Emi Pian, interlopul omorat . continuă pe Playtech

Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din Romania, ucis aseara. Cu ce infractiuni se ocupa clanul Duduienilor (VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marti dimineata, in timpul unei confruntari violente cu membrii unei bande rivale. Desi avea doar 39 de ani,Emi Pian era unul.

Cine era Emi Pian, liderul clanului Duduienilor ucis azi noapte in Bucuresti

Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat azi noapte in Bucuresti. Politia inca il cauta pe principalul suspect, membru intr-un clan rival.

Ce gaj cerea Emi Pian pentru imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea inapoi

Florian Mototolea, liderul clanului Duduienilor, zis Emi Pian era cunoscut drept camatarul cu 6 clase. Acesta controla sectorul 6, alaturi de tatal sau si facea bani frumosi din imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea banii inapoi. Ce gaj cerea camatarul pentru imprumuturi Interlopul facea din camatarie o adevarata avere. Acesta nu avea carte si nici .

Pistoale, sabii, cutite si bate de baseball gasite in timpul raziilor din Bucuresti, dupa moartea lui Emi Pian

Aproximativ 100 de politisti si jandarmi au efectuat, in aceasta noapte, razii in mai multe zone din Bucuresti pentru a preintampina anumite scandaluri ce ar fi putut izbucni dupa ce interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost omorat de un rival.

EXCLUSIV Moartea lui Emi Pian. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Ca sa-l gasesti pe faptas, trebuie sa fii un super campion al interogatoriilor

Interlopul Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, a fost omorat in noaptea de luni spre marti de un membru al Clanului Spoitorilor. Potrivit primelor informatiii, ar fi vorba despre Napi, fiul unui interlopdin.

De ce a fost omorat, de fapt, Emi Pian. Razboiul interlopilor din Romania

Asa cum va relatam in aceasta dimineata intr-un alt material, azi-noapte, in sectorul 6 al Capitalei a avut loc o incaierare intre doua clanuri de interlopi periculosi, soldat cu decesul unuia din membrii clanului Duduianu, Emi Pian, in varsta de 39 de ani. Emi Pian era seful unuia dintre cele mai periculoase si influente clanuri .

Emi Pian, viata plina de scandaluri. in ce relatie se afla cu Florin Salam

Emi Pian a murit suparat pe Florin Salam, despre care spunea ca era fratiorul sau. Interlopul, care a avut parte de o moarte violenta, a spus acum trei luni totul despre relatia pe care a avut-o cu celebrul manelist Florin Salam, cu care se cunostea de foarte mult timp. Emi Pian a murit suparat pe .

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Interlopul a fost executat pe o strada din Bucuresti

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a murit noaptea trecuta in urma unui scandal urias. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

Dubla tragedie in Clanul Duduienilor. Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a facut infarct cand a aflat de moarte fiului sau

Interlopul Nicolae Duduianu, supranumit Pian, a suferitun atac de cord,luni dimineata, cand a aflat ca fiul sau, Emi Pian a murit in cursulnoptii, in urma unei batai sangeroase, potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )