Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce face criminalul lui Emi Pian in celula. Cum se comporta si ce coleg de arest are

Playtech Playtech,
Ce face criminalul lui Emi Pian in celula. Cum se comporta si ce coleg de arest are

La inceputul sapatmanii trecute intreaga lume interlopa din Bucuresti era zgudita de un scandal din care a rezultat si moartea unuia din cei mai influenti interlopi, Emi Pian. totul ar fi pornit de la o incaierare la un joc de barbut. Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect in crima din Giulesti Evenimentul dramatic a avut in . continuă pe Playtech

L-au taiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, dupa ancheta mortii interlopului

Dupa ce miercuri dimineata, doi dintre fratii regretatului interlop Emi Pian au fost ridicati de mascati si dusi la audieri, noi detalii socante au iesit la iveala. Ce s-a aflat de fapt, dupa ancheta mortii interlopului. Criminalul lui Emi Pian a fost taiat? S-ar parea ca Rinu ar fi fost taiat cu sabii si lovit .

EXCLUSIV! Noi detalii ies la iveala. Cine este, de fapt, criminalul lui Emi Pian. Nu Napy l-a ucis!

A trecut mai bine de o saptamana de la uciderea unuia dintre cei mai temuti interlopi din Romania, Emi Pian. Liderul clanului Duduianu a fost injunghiat in urma unui conflict aparut de la un joc de barbut. Primele informatii il dadeau pe Ciprian Napy din clanul Rinu ca fiind vinovat de moartea rivalului sau.

Momente de cumpana pentru criminalul lui Emi Pian. S-a trezit incoltit de asasinii clanului Duduianu. Ce a urmat e halucinant

Doi frati si o ruda a a lui Emi Pian, care voiau sa-l razbune pe fostul lider al Duduienilor, si sa-l ucida pe cel care il considerau vinovat, au fost retinuti, transmite, miercuri, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Ce face presupusul ucigas al lui Emi Pian, in camera de arest. Cum se intelege cu colegul de celula si ce a cerut de acasa

Richard Emanuel Gheorghe, cunoscut ca Ciprian Napy, este in prezent suspectul principal in cazul uciderii interlopului Emi Pian. Napy se afla acum in arest, unde este linistit si se uita la televizor.

Soc pentru familia lui Emi Pian. Ce a patit acum tatal lui, in celula din inchisoare

Conflict deschis intre rudele lui Emi Pian si reprezentatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), dupa ce conducerea institutiei a refuzat sa il lase pe tatal decedatului, fie si numai pentru cateva ore, la inmormantarea fiului sau cel mare. Ce s-a intamplat cu batranul dupa refuzul autoritatilor, aflati in paragrafele urmatoare. Scandal la puscarie in ziua .

Cei trei membri ai clanului Duduianu care au incercat sa razbune moartea lui Emi Pian, arestati pentru 30 de zile

Cei trei barbati, intre care fratii lui Emi Pian si o ruda a acestuia, care ar fi incercat sa il ucida pe criminalul liderului clanului Duduienilor, au fost arestati, potrivit deciziei de joi a Tribunalului Bucuresti, transmite Mediafax.

Fratii lui Emi Pian si un var al interlopului, arestati pentru 30 de zile. Ce acuzatii li se aduc celor trei

Cei trei barbati din clanul Duduianu, dintre care doi frati ai lui Emi Pian si un var al acestuia, care ar fi incercat sa il ucida pe criminalul liderului clanului Duduienilor, au fost arestati, potrivit deciziei de joi a Tribunalului Bucuresti.

De ce a fost ucis Emi Pian. Gratian, fratele lui, face declaratii noi

Un frate a lui Emi Pian rupe tacerea. Acesta spune care este motivul pentru care a fost ucis fratele sau. Gratian, fratele lui Emi Pian face declaratii noi. Care este motivul pentru care a fost ucis fratele acestuia Unul dintre fratii lui Emi Pian, Gratian a declarat la Romania TV, luni seara ca fratele lui .

Varul lui Emi Pian l-a luat in vizor pe Jador. Mesajul vulgar catre cantaret

Clanul Duduianu este in centrul atentiei in ultima perioada, dupa ce Emi Pian, liderul acestui clan, a fost ucis de unul dintre rivalii sai, dupa un joc de barbut. Jador, luat in vizor de varul lui Emi Pian Astfel, George Pian, varul defunctului, face eforturi sa iasa in evidenta si l-a luat in vizor pe .

Emi Pian a fost ucis la comanda! Un martor-cheie rupe tacerea - motivul pentru care liderul Duduienilor trebuia sa dispara!

Politistii au audiat luni membrii clanurilot Duduianu si Rinu la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei in incercarea in a face lumina in cazul mortii lui Emi Pian. Printre cei audiati s-a aflat si fiul interlopului, Gabriel. Clanul Duduianu acuza ca Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost asasinat la comanda.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )