Libnet.ro
UNICEF

11:45

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Playtech Playtech,
L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Unde se afla acum criminalul lui Emi Pian. Toti il credeau la politie, dar adevarul este cu totul altul. De ce s-a tinut secret

Despre interlopul Ciprian Napy, cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, s-a spus ca ar fi la politie, acolo unde da declaratii. in realitate, acesta este internat la un Spitalul din Capitala, iar starea sa este una precara. Impact. ro va prezinta informatii in exclusivitate. S-a aflat unde este Ciprian Napy! S-a auzit ca este .

Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!

Incertitudine in ceea ce il priveste pe criminalul liderului de clan interlop ucis noaptea trecuta in Bucuresti. Politia nu a facut niciun anunt despre acesta, drept urmare nu se stie daca a fost prins, la aproape 12 ore de la atac.

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Emi Pian, viata plina de scandaluri. in ce relatie se afla cu Florin Salam

Emi Pian a murit suparat pe Florin Salam, despre care spunea ca era fratiorul sau. Interlopul, care a avut parte de o moarte violenta, a spus acum trei luni totul despre relatia pe care a avut-o cu celebrul manelist Florin Salam, cu care se cunostea de foarte mult timp. Emi Pian a murit suparat pe .

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a .

Singurele imagini cu Emi Pian si Napi Ciprian, impreuna, la acelasi eveniment. Ce facea liderul Duduienilor, in timp ce canta Florin Salam

Emi Pian si calaul sau, Napi, au petrecut de multe ori impreuna, chiar la aceeasi masa. Cei doi se invarteau in aceleasi cercuri interlope, asa ca se vedeau destul de des, mai ales la lautari, amandoi fiind pasionati de muzica si voie buna. Emi Pian a petrecut de multe ori alaturi de calaul sau, Napi .

Florin Salam, piesa dupa moartea lui Emi Pian. Dedicatia a strans un numar record de vizualizari

Florin Salam a lansat o melodie dedicata mortii lui Emi Pian. Melodia este una de jale si se numeste Intru tanar in pamant. Dedicatia muzicala, care a fost postata pe Youtube, a strans un numar record de vizualizari. Florin Salam, piesa dupa uciderea lui Emi Pian. Dedicatia, numar record de vizualizari Manelistul Florin Salam a .

Cine era Emi Pian, interlopul omorat aseara. Cum a devenit foarte cunoscut

In noaptea de 3 spre 4 august, liderul clanului Duduianu a fost ucis in urma unei incaierari cu membrul unui alt clan, dupa o partida de barbut esuata. Emi Pian avea 39 de ani si era recunoscut ca fiind unul din cei mai violenti si influenti interlopi din Bucuresti. Cine era Emi Pian, interlopul omorat .

De ce a fost omorat, de fapt, Emi Pian. Razboiul interlopilor din Romania

Asa cum va relatam in aceasta dimineata intr-un alt material, azi-noapte, in sectorul 6 al Capitalei a avut loc o incaierare intre doua clanuri de interlopi periculosi, soldat cu decesul unuia din membrii clanului Duduianu, Emi Pian, in varsta de 39 de ani. Emi Pian era seful unuia dintre cele mai periculoase si influente clanuri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )