Libnet.ro
UNICEF

09:45

A murit un interlop cunoscut din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Playtech Playtech,
A murit un interlop cunoscut din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Este stiut faptul ca Romania, in ultimii ani, a devenitterenul de joaca a clanurilor de interlopi, si nu de putine oriintalnirileacestora s-au soldat cu victime si de-o parte si de alta. Este si cazul despre care vom relata in cele ce urmeaza. De la barbut la cimitir Pentru a va putea aduce la zi trebuie . continuă pe Playtech

RCA 2020. Miliardarii americani pleaca din Romania. Ce s-a intamplat

Watford Insurance, care a intrat acum doi ani pe piata de RCA din Romania, a anuntat ca isi va inceta activitatea incepand cu 1 septembrie 2020 in tara noastra. Potrivit notei trimise de companie, instrumentarea dosarelor de dauna va continua si dupa 31. 2020, potrivit acordului primit de la ASF si cu legislatia din Romania.

De ce a fost omorat, de fapt, Emi Pian. Razboiul interlopilor din Romania

Asa cum va relatam in aceasta dimineata intr-un alt material, azi-noapte, in sectorul 6 al Capitalei a avut loc o incaierare intre doua clanuri de interlopi periculosi, soldat cu decesul unuia din membrii clanului Duduianu, Emi Pian, in varsta de 39 de ani. Emi Pian era seful unuia dintre cele mai periculoase si influente clanuri .

Ce vile si ce avutii are Cristi Borcea in Miami. De ce renunta la ele in favoarea unei plaje din Romania

Cunoscut pentru faptul ca a facut parte din grupul de finantatori ai clubului dinStefan cel Mare, Cristi Borcea si-a dezvoltat de-a lugul timpului diferite afaceri, printre acestea si unul in domeniul HoReCa, pe litoralul romanesc. Ce vile si ce avutii are Cristi Borcea in Miami Conform unor declaratii de prin 2007, la vremea aceea fostul .

Puya, mesaj violent dupa decizia socanta din Romania: Javrelor

Dragos Gradescu, Puya s-a nascut la Timisoara pe 22 iulie 1979. Acesta este interpret de muzica hip-hop respectiv rap). Cu putin timp in urma artistul a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook. Ce scrie Puya despre ce se intampla in Romania. Mesajul violent a lui Puya dupa decizia socanta din Romania. in urma cu .

Cum se schimba la fata orasele din Romania. in general toata Romania se plange. in niciun oras nu o sa vezi un cetatean care sa fie multumit de primar

Orasul este parte a vietii noastre. Ne nastem in orase si ne scriem povestile in aceste ecosisteme pe care mai tarziu le vom numi acasa. Dar ce se intampla atunci cand administratia da gres, cand nu exista colaborare si oamenii devin nemultumiti de locul in care traiesc? Ce se poate face atunci cand vedem doar problemele si asteptam sa ne spuna altcineva solutiile? in Romania exista si povesti de succes, planuri reusite si proiecte de dezvoltare pe termen lung, dincolo de probleme, nemultumiri sau administratii ineficiente, dupa cum a descoperit in teren o echipa de voluntari ce lucreaza la un documentar despre istoria dezvoltarii urbane din Romania - Orasul pentru oameni.

Lidia Buble pleaca din Romania? Anunt neasteptat dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble ar putea parasi Romania. La peste 2 luni de la despartirea de Razvan Simion, artista a facut dezvaluiri uimitoare. Astfel, cantareata nu exclude sa fuga de Razvan Simion intr-o alta tara, daca lucrurile se indreapta pe drumul care vrea ea, din punct de vedere al muzicii. Lidia Buble vrea sa paraseasca Romania. Anuntul .

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

Salariul de 30.000 pe luna pe care nu-l vrea nimeni - un spital din Romania il ofera. Ce presupune postul

Spitalul din Mioveni, primul spital de stat construit de la zero in ultimii 30 de ani, are o mare problema, regasita in cazul multor spitale din Romania: lipsa medicilor. Si, in mod paradoxal, lipsa de specialisti la ATI este cea mai acuta, in conditiile in care vorbim de un spital aflat intr-un judet in topul imbolnavirilor COVID-19.

Un mare lant de hipermarketuri din Romania face angajari masive. Are nevoie de 1.000 de persoane

Unul dintre cele mai cunoscute lanturi de hipermarketuri din Romania, Kaufland, se pregateste sa deschida noi magazine, asa ca pune la bataie 1. 000 de locuri de munca. Printre acestea se afla si joburi puse la dispozitia persoanelor cu dizabilitati.

Cum se calculeaza vechimea in munca. Noua schimbare din Romania

In contextul economic extrem de dinamic din ultimii ani, foarte multe persoane se lovesc de situatia in care au si-au desfasurat activitatea in cadrul unor companii, care au fost lichidate sau radiate, iar in momentul de fata intampina dificultati in obtinerea documentelor care sa le areste vechimea in munca. Sau, exista si o a doua .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )