Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lampa desprinsa din filmele SF care te lasa cu gura cascata

Playtech Playtech,
Lampa desprinsa din filmele SF care te lasa cu gura cascata

Acesta lampa de birou al carui bec leviteaza pare desprinsa din filmele science fiction, insa este cat se poate de reala si o poti cumpara si tu. Levia este o lampa de birou care. continuă pe Playtech

Tupeu de betiv. Un campinean a lasat cu gura cascata pe oamenii legii. Vezi ce a fost in stare sa faca

Un campinean a lasat cu gura cascata pe oamenii legii dupa ce s-a prezentat la sediul Biroului Drumuri Nationale si Europene din I. Prahova, din localitatea Barcanesti pentru a reclama un accident rutier.

Edilul porno din Timis, care s-a pozat in chiloti si a ajuns pe Facebook, a primit trofeul Primar de 4 stele. La eveniment a participat si Viorica Dancila

Edilul din Timis care s-a pozat in chiloti a primit un premiu special. Astfel, primarul de la Costeiu, Petru Carebia, a primit trofeul Primar de 4 stele din parteaACoR Asociatia Comunelor din.

Detalii haluncinante in cazul fetitei din Zalau, care a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O copila, care circula cu un microbuz scolar, a cazut in cap in timp ce acesta era in mers. Fetita a murit la scurt timp dupa accident. Se pare ca eleva statea pe un scaun fara spatar, in partea di.

Fabulos! Aventura tinerilor din Congo care se pregateau sa devina politisti in anii 70 la Campina

Infiintata in anul 1968, printr-un ordin care transforma Unitatea Militara nr. 0433 Campina in unitate de perfectionare subofiteri militie, Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar de astazi.

VIDEO Studenta din Suedia care a ncercat sa opreasca deportarea unui afgan, mpiedicnd decolarea avionului n care se afla barbatul, amendata pentru ncalcarea legilor privind transportul aerian

Studenta suedeza care a intarziat decolarea unui avion, in luna iulie a anului trecut, pentru a opri deportarea unui afgan a fost amendata cu 3. 000 de coroane, respectiv 285 de euro, relateaza AFP.

Criminalul din Neamt, care si-a impuscat sotia, a fost prins de politisti

Barbatul care sambata seara si-a ucis sotia, dupa ce a impuscat-o in zona inimii cu o arma artizanala, a fost prins de politisti in noaptea de sambata spre duminica. El a fost retinut pentru 24 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )