Libnet.ro
UNICEF

18:00

Recorduri de Black Friday la eMAG: kile de aur si sute de milioane de lei

Playtech Playtech,
Recorduri de Black Friday la eMAG: kile de aur si sute de milioane de lei

Campania eMAG de Black Friday a marcat cateva recorduri cel putin interesante. Daca n-ai prins ofertele de pana acum, mai ai timp pana la miezul noptii si lista nu-i deloc limitata. Pana. continuă pe Playtech

Black Friday eMAG 2018: Uite produsele din oferta eMAG Black Friday in 2018

Black Friday eMAG 2018 va fi, fara nici o indoiala, ziua cu cele mai multe reduceri din an! Am aflat care sunt produsele din oferta eMAG Black Friday 2018, precum si cateva dintre surprizele pregatite de cel mai de succes magazin online din Romania.

Clone de iPhone la pret mic de Black Friday de la eMAG

Black Friday la eMAG a venit cu circa trei milioane de produse. Printre acestea am gasit niste telefoane deosebite, clone de iPhone. Toate sunt cu Android, evident, si majoritatea sunt de la.

Black Friday eMAG 2018 a inceput! 3 electrocasnice reduse cu pana la 54%

EMAG Black Friday 2018 a inceput deja, retailerul anuntand ca pentru editia de anul acesta va oferi reduceri pentru 3 milioane de produse. Am ales 3 electrocasnice ale caror reduceri ajung pana la 54% si pe care le poti cumpara acum.

Black Friday la eMAG: pret excelent la 10 produse dezvaluite inainte

Inainte de Black Friday, eMAG a dezvaluit 10 produse de care sa tii cont. Pretul e excelent, la fiecare dintre ele, asa ca arunca un ochi peste oferta. Pe 16 noiembrie, eMAG da drumul.

Black Friday la eMAG: reduceri la produse de ingrijire personala

De Black Friday, eMAG vine cu reduceri ademenitoare la o gama larga de produse. Daca esti in cautarea unor produse de ingrijire personala, nu vei fi dezamagit. Poate ca vrei un parfum,.

Black Friday: eMAG a scos la vanzare un set de 82 de icoane pentru echiparea unei intregi biserici

Mai sunt cateva ore pana cand eMAG va da startul editiei din acest an a evenimentului Black Friday. Retailerul nu a prezentat inca toate produsele care se vor bucura de reduceri, asa ca ne-am gandit care ar fi cel mai iesit din comun articol pe care il.

Black Friday la eMAG: 5 produse la mare reducere si acum stii stocul

EMAG va avea de Black Friday circa trei milioane de produse. Avem cinci dintre ele intr-o lista speciala ca sa stii ce sa pui in cos. Avem laptop, telefon, dar si placa.

Black Friday la eMAG: cel mai bun iPhone pe care sa-l iei in Romania

Black Friday este la eMAG si sunt reduceri la televizoare, telefoane, produse pentru bebelusi si multe altele. Daca ai asteptat tot anul pentru Black Friday la eMAG ca sa-ti iei un iPhone.

Black Friday la eMAG iti aduce un card cu care sa cumperi pana mori

Black Friday e aici, iar, daca faci cumparaturi de la eMAG, ar trebui sa te gandesti serios sa-ti faci si un card de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank. Nu de alta, dar ai o oferta cu.

Black Friday la eMAG: 5 produse de gradinarit la preturi ireal de mici

EMAG reduce preturile de Black Friday si la produsele de gradinarit, pentru ca e perioada aia din an cu cele mai multe munci in gradina, dar ai nevoie de uneltele adecvate. eMAG aduce oferte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )