Libnet.ro
UNICEF

10:00

Anunt important pentru cei care folosesc Google Chrome. Cum se schimba browserul

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru cei care folosesc Google Chrome. Cum se schimba browserul

Gigantul IT Google a anuntat ca blocarea reclamelor in propriul browser, Chrome, va avea loc incepand cu 15 martie. Google Chrome va bloca in mod nativ reclamele considerate agresive. continuă pe Antena3

Cursuri de antreprenoriat pentru cei care isi doresc o afacere de succes

Pentru a avea succes, in calitate de antreprenor, ai nevoie de o idee foarte buna cu care sa iesi in evidenta fata de restul lumii. Chiar daca ai un spirit antreprenorial, ai nevoie si de anumite cunostinte care sa te ajute sa-ti materializezi ideea de.

Google Chrome iti va face viata mai usoara pe internet

Google Chrome este fara echivoc cel mai popular browser de internet folosit in cele mai indepartate colturi ale lumii. Cu toate acestea, este in continuare actualizat. Sunt foarte multe motive sa folosesti Google Chrome. Browserul gigantului din Mountain View iti afiseaza corect majoritatea continutului online, ofera un grad sporit de securitate si iti sincronizeaza un [].

Donald Trump ameninta ca taie ajutoarele pentru tarile care voteaza la ONU impotriva deciziei sale de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului

Presedintele american Donald Trump a amenintat miercuri ca va taia ajutoarele financiare pentru tarile care vor vota in favoarea unui proiect de rezolutie a Organizatiei Natiunilor Unite care condamna decizia sa de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului, scrie Reuters.

Anunt important facut de Mircea Diaconu

La sfarsitul saptamanii trecute, Comisia pentruDezvoltareRegionala REGI) din Parlamentul European a votat, la Strasbourg, in favoarea revizuirii a doua limite de finantare pentru.

Google vine cu o veste buna pentru cei care apreciaza pirateria

In ultimii ani, industria de divertisment a cerut in mod repetat ca Google sa implementeze masuri de combatere a pirateriei. E drept, serviciile lor sunt ingreunate sau chiar renegate de multi oameni care au o paleta vasta in ceea ce priveste piraterie de pe internet la ora actuala. Pirateria este inamicul suprem al multor industrii [].

Hamilton, mesaj important pentru Schumacher

Chiar daca nu a facut niciun secret din admiratia pe care o are pentru legendarul si regretatul Ayrton Senna, campionul mondial Lewis Hamilton are un mare respect si pentru Michael Schumacher, septuplul castigator al Formulei 1.

Dupa ce a fost IZGONIT de la parastasul Regelui Mihai, fostul Principe NICOLAE a transmis un MESAJ IMPORTANT pentru toti romanii! Era de asteptat

Fostul principe Nicolae le-a multumit romanilor, intr-un mesaj publicat pe Facebook, pentru gandurile transmise in zilele de doliu de dupa moartea Regelui Mihai. Nepotul fostului.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )