Libnet.ro
UNICEF

13:30

ANAF saboteaza activitatea ONG-urilor din Romania: gestul absurd al autoritatilor

Playtech Playtech,
ANAF saboteaza activitatea ONG-urilor din Romania: gestul absurd al autoritatilor

In timp ce multi dintre noi viseaza la autostrazi pe teritoriul Romaniei, ANAF are mari sanse sa blocheze activitatea ONG-urilor din tara din cauza unei legi recent care nu poate fi pusa in aplicare dintr-un motiv absurd. Daca aveai nevoie de un argument aditional pentru a intelege mai bine ineficienta si absurditatea legislatiei din Romania, [] . continuă pe Playtech

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

DIN CAUZA TAXEI PE LACOMIE Raiffeisen, nevoita sa isi reevalueze operatiunile din Romania

Profitul Raiffeisen Bank Romania - 881 milioane de lei anul trecut, cu 79% mai mare decat in 2017 Raiffeisen Bank International RBI) trebuie sa isi reevalueze operatiunile din Romania, dupa ce Guvernul a decis, in decembrie anul trecut, sa impuna o noua taxa pe banci, conform directorului executiv al grupului bancar austriac, Johann Strobl, citat de Reuters.

CEO-ul Raiffeisen Bank International revine cu precizari: Plecarea din Romania NU este o optiune pentru noi. Cand am spus de re-evaluare ne-am referit la o posibila redimensionare a businessului

Plecarea din Romania NU este o optiune pentru noi. Cand am spus de re-evaluare ne-am referit la o posibila redimensionare a businessului, a declarat pentru Bloomberg Johann Strobl, CEO al Raiffeisen Bank International. El a mai precizat ca evolutia dezbaterilor publice din Romania il determina sa fie optimist si sa spere ca impactul taxei va fi mai mic decat cel initial.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

Tariceanu: Ritmul de constructie al autostrazilor din Romania a fost unul inacceptabil de lent

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit despre protestul de 15 minute organizat fata de lipsa autostrazilor din Moldova. Acesta a spus ca ritmul de constructie al autostrazilor din Romania a fost.

Doliu in presa din Romania! Un jurnalist a murit la varsta de 30 de ani

Este doliu in presa din Romania! Dan Porcutan, un jurnalist de la Monitorul de Cluj, a murit la varsta de 30 de ani. in decursul zilei de joi, colegul si prietenul nostru Dan Porcutan a plecat la cele.

A murit parintele specializarii Anestezie - Terapie Intensiva din Romania. Medicul George Litarczek avea 94 de ani

Academicianul profesor doctor George Litarczek, parintele fondator al specializarii Anestezie - Terapie Intensiva din Romania si unul dintre pionierii ei la nivel mondial, a murit joi, la varsta de 94 de ani.

Germanii de la Gothaer revin cu privire la prezenta viitoare pe piata asigurarilor din Romania: Dezvoltam un plan de afaceri pe 3 ani pentru a ajunge pe profit

Grupul german Gothaer a revenit cu precizari joi, 14 martie, in legatura cu prezenta viitoare a companiei pe piata de asigurari din Romania, unde detine o cota de piata de 1,93%. Dupa 2 luni de analiza atenta si modificari in cadrul conducerii companiei, Gothaer precizeaza ca 'dezvolta in prezent un nou model de afaceri mai durabil si un plan de afaceri pe 3 ani', al carui obiectiv este trecerea pe profit. Precizarile vin dupa ce la sfarsitul anului trecut, grupul anunta ca si-a revizuit in detaliu activitatile din Europa de Est si a decis sa isi concentreze resursele pe piata germana.

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate, a declarat marti ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul extinderea prevederilor Ordinului 50/2004 si la furnizorii privati de servicii medicale din tara. in prezent, Ordinul 50/2014 prevede accesul pacientilor la tratamente decontate in strainatate atunci cand acestea nu sunt disponibile in sistemul public din tara.

Bitdefender a deschis la Targu Mures al cincilea birou din Romania

Producatorul de solutii de securitate cibernetica Bitdefender a deschis un nou birou la Targu Mures, al cincilea din Romania al companiei, pe langa cele din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Specialistii Bitdefender de la Targu Mures se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat in dispozitivul Bitdefender BOX, fabricat in tara, la Satu Mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )