Libnet.ro
UNICEF

09:45

Decizie radicala luata de Netflix. Ce nu mai poti face

Antena3 Antena3,
Decizie radicala luata de Netflix. Ce nu mai poti face

Netflix a luat cea mai ciudata masura, odata cu versiunea 5. 0 a aplicatiei pentru Android! Celebra companie americana a decis sa blocheze telefoanele care nu sunt certificate Google Play sau care au fost. continuă pe Antena3

Ce poti face chiar acum pentru mai mult spatiu in bucatarie

Cu totii ne confruntam cu lipsa spatiului, insa, de cele mai multe ori, amanam sa luam taurul de coarne si sa rezolvam problema! Iata 3 lucruri pe care le poti face chiar acum pentru a obtine mai mult spatiu de depozitare si poti incepe cu bucataria! .

Cel mai mare atac ransomware din istorie: ce masuri ia Microsoft si ce poti face tu

Un atac de tip ransomware extrem de sever a avut loc destul de recent, luand prin surprindere zeci de mii de utilizatori de computere. Atacul s-a raspandit rapid incepand de vineri si a ajuns pe mai bine de 100. 000de calculatoare din peste 100 de tari, din intreaga lume. Totul s-a petrecut in doar cateva ore [].

in viitorul Windows 10, s-ar putea sa nu mai poti scapa de OneDrive

OneDrive este serviciul de stocare in cloud al celor de la Microsoft, iar in curand, va juca un rol si mai important in Windows 10. Este foarte probabil sa tefi lovit in ultimii ani de Microsoft OneDrive. Serviciul gigantului din Redmond a ajuns sa se reflecte intr-o aplicatie pe care o avem preinstalata pe sistem [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )