Libnet.ro
UNICEF

13:16

Google te scapa de cele mai enervante reclame. Ce pregateste pentru Chrome

Playtech Playtech,
Google te scapa de cele mai enervante reclame. Ce pregateste pentru Chrome

Google a anuntat data de lansare a urmatorului serviciu care-ti vor bloca anunturile enervante de pe cel mai popular browser, Chrome. Din 15 februarie, cea mai mare companie de publicitate de pe internet va incepe sa blocheze anunturile in browserul Ghrome. Google a anuntat planul de blocare a anunturilor la inceputul acestui an, intr-un post []. continuă pe Playtech

Cele mai frumoasce carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun,.

Cele mai frumoase carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor de iarna. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun, Povesti de seara pentru fete rebele, Fetita care a salvat Craciunul.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai calde MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Mesaje de Craciun 2017. Cele mai frumoase Urari de Craciun 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2017. E cel mai frumos moment al anului. E vremea linistii, a bradului si a timpului petrecut alaturi de cei dragi. E momentul pentru cele mai frumoase Mesaje de Craciun 2016. Stai o clipa si.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN pentru familie Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie.

Cele mai importante evenimente stiintifice ale anului 2017

2017 a fost un an al sfarsiturilor si al inceputurilor: misiunea navei spatiale Cassini a luat sfarsit dupa 13 ani, iar un obiect dintr-o alta galaxie ne-a vizitat Sistemul Solar. BBCrememoreaza unele dintre cele mai mari evenimente stiintifice ale anului care e pe cale sa se incheie.

Salvamont Romania: 28 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore - cele mai multe, din Brasov si Gorj

Dispeceratul National Salvamont a primit in ultimele 24 de ore 28 de apeluri de urgenta, cele mai multe fiind din judetele Gorj si Brasov. Salvamontistii au avut alte 15 interventii in urma unor alarmari primite direct in dispeceratele locale Salvamont.

Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun. Cele mai multe cazuri, cod rosu

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SAB-IF), Alis Grasu, a declarat ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.

Temperaturile s-au apropiat de 19 grade intr-una dintre cele mai calde zile de Craciun din istoria masuratorilor meteorologice

La Calafat temperaturile s-au apropiat de 19 grade si in multe localitati au fost peste 15 grade, Craciunul din acest an fiind unul dintre cele mai calde de cand se fac masuratori. La Calafat au fost 18,5 grade si la Targoviste au fost 17, insa in nordul tarii au fost locuri unde nu s-au depasit 2-3 grade. In ultimii ani aproape de fiecare data temperaturile au fost extrem de ridicate pe 25 decembrie.

VIDEO Cele mai cunoscute piese de Craciun scoase de vedete ale pop-rock-ului romanesc

In prima zi de Craciun, va propunem o selectie dintre cele mai cunoscute compozitii ale artistilor pop-rock din Romania.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1871 seconds )