Libnet.ro
UNICEF

18:00

Steam blocheaza jocurile pentru adulti din cel mai mare magazin

Playtech Playtech,
Steam blocheaza jocurile pentru adulti din cel mai mare magazin

Cei de la Valve detin cel mai mare magazin virtual de jocuri video de pe mapamond. Din pacate, Steam a implementat niste politici foarte ciudate cand vine vorba de jocurile video cu tematica pentru adulti. Jocurile video cu continut erotic sau violenta excesiva au existat din totdeauna. De la primul poker pe dezbracate pentru MS []. continuă pe Playtech

Tratamente naturiste pentru arsuri solare. Cel mai simplu mod prin care poti sa hidratezi pielea incinsa

Durerea si usturimea ce apar ca urmare a arsurilor solare se pot ameliora rapid. Cel mai simplu mod prin care poti sa racoresti si sa hidratezi pielea incinsa este sa folosesti apa rece. Aplic-o pe zonele.

Scrisoarea unei foste actrite de filme pentru adulti catre fiul ei nenascut. Ar putea fi cel mai sfasietor mesaj al unei mame

Aurora Snow, o actrita din SUA, care lucrat timp de zece ani in industria filmelor pentru adulti, a scris o scrisoare fiului ei nenascut, ca acesta sa o citeasca inainte de a o judeca prea aspru. Eram.

Scrisoarea unei foste actrite de filme pentru adulti catre fiul ei nenascut. E inimaginabil ce-i povesteste

Aurora Snow, o actrita din SUA, care lucrat timp de zece ani in industria filmelor pentru adulti, a scris o scrisoare fiului ei nenascut, ca acesta sa o citeasca inainte de a o judeca prea aspru. Eram.

Esec rasunator pentru cel mai scump film din istoria cinematografului chinez / Pelicula a fost retrasa din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, o mega-productie cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile, din cauza unui box-office si unor critici catastrofale, scrie AFP.

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final.

Piata auto 2018: pariu pe 120.000 de unitati, dupa cel mai bun semestru din ultimii 9 ani

Piata auto a atins cel mai bun nivel din ultimii noua ani, vanzarile de masini noi au crescut cu 33%, la peste 60. 000 de vehicule in prima jumatate a anului 2018, conform unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de.

Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Curtea Constituttionala a oprit cel mai mare jaf de dupa 1989, afirma Victor Ponta dupa ce judecatorii CCR au respins, miercuri, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria moderna

Jeff Bezos, fondatorul si directorul general al gigantului american de e-commerce Amazon. com Inc. a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria moderna, cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

DEZASTRU in cinematografie: Cel mai scump film din istoria CHINEI, retras din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, Asura, cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile. Pelicula a obtinut incasari de doar 48,7 milioane de yuani 6,2.

Jeff Bezos devine cel mai bogat din istoria moderna a lumii, cu o avere de 150 mld. dolari

Averea lui Jeff Bezos a depasit pragul de 150 mld. de dolari saptamana aceasta, fondatorul Amazon devenind astfel cel mai bogat om din istoria moderna a lumii. Averea lui Bezos este cu aproximativ 55 mld. de dolari mai mare decat cea a fondatorului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )