Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

Playtech Playtech,
Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

EMAG a venit cu al doilea cel mai asteptat top al anului: cele mai tari cautari. Daca cele de la Google au fost si n-au fost amuzante, acum e cu totul altceva. in 2019, utilizatorii au cautat. continuă pe Playtech

Cele mai amuzante cautari de pe eMAG in 2019: aparat de strans salamul, stic plin cu manele sau masina an surubat

A devenit deja traditie ca eMAG sa anunte la fiecare sfarsit de an care au fost cele mai amuzante cautari pe platforma sa, iar 2019 nu face nota discordanta.

Cele mai amuzante cautari pe eMAG in 2019: De la cum poti deschide un magazin pe fonduri europene la teste pentru admitere

In 2019, utilizatorii au cautat pe eMAG produse aflate in tendinte, dar si produse mai putin obisnuite sau informatii diverse. in anul care se incheie, cel mai cautat cuvant pe eMAG a fost iphone 11, iar cel care a inregistrat cea mai mare scadere in cautari a fost squishy, aflat anul trecut pe primul loc in top.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2020

Iata care sunt cele mai fericite semne zodiacale ale anului 2020.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Femeile si halterele

- Am o prietena care a inceput sa faca haltere, ca sa intinereasca. - Si acum pare mai tanara? - Intr-adevar, acum nu mai arata ca o femeie de 40, arata ca un barbat de 38.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in noaptea nuntii

In Ardeal, el si ea in noaptea nuntii: - Draga mea, vrei mai intai una mica? - Valeu, ai doua? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Canarul

O blonda si-a cumparat un canar. Dupa cateva zile, a fost victima mai multor violuri fiindca se lauda peste tot ca ea are cea mai frumoasa pasarica din lume! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: imprumutul

Doua vecine discuta: - De trei zile ti-am dat aspiratorul imprumut si nu l-am primit inapoi, nici pe barbatu-meu care a venit sa ti-l aduca! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cursul de economie

La cursul de Economie: - . Si tineti minte, cu cat facem lucrurile mai prost, cu atat vom deveni mai puternici! zise profesorul studentilor sai. - Cum asa, domnule profesor?! se auzi Alinuta din sala. Glumiti, n.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sacul suspect

Politistul catre doi indivizi care carau un sac suspect. - Stati asa, v-am prins cu mata-n sac! - N-ai ghicit, noi in sac avem droguri.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Partajul

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )