Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curs valutar BNR joi, 8 august. Care sunt cotatiile de azi?

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR joi, 8 august. Care sunt cotatiile de azi?

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar. Cotatiile si variatiile, pozitive si negative, vor aparea incepand cu orele 13:00 pe site-ul oficial al BNR. De asemenea, va fi indicata si situatia indicelui ROBOR. Curs valutar BNR pentru: Euro Ieri, 7 august, moneda euro a ajuns la valoarea de 4. 7309 de Lei, cu . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR miercuri, 7 august. Euro, din nou in scadere

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs valutar pentru toate monedele. Care sunt cotatiile de azi, cu cat au scazut si in ce stadiu mai este indicele ROBOR? Din pacate, BNR emite faptul ca moneda europeana este din nou in scadere. Curs valutar BNR pentru: Euro 1 Euro= 4. 7309 de Lei Conform Bancii Nationale .

Curs valutar BNR luni, 5 august. Euro, scadere drastica

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar pentru azi, 5 august. Moneda europeana indica o scadere. Care sunt cotatiile celorlalte monede pentru azi? Curs valutar BNR pentru: Euro 1 Euro= 4. 7334 leimai scazut cu -0. 0006 lei) Euro are astazi, 5 august, valoarea de 4, 7334 de lei, conform Bancii Nationale a Romaniei.

Curs valutar BNR, marti, 6 august. Cum arata raportul intre lei si alte monede europene

BNR va stabili noul curs al valutelor lumii pentru ziua de marti, 6 august. El va fi comunicat in jurul orei 13:00, pe site-ul oficial al Bancii. Cum arata raportul intre lei si alte monede europene? Curs valutar BNR, marti, 6 august 2019 Banca Nationala a RomanieiBNR) va emite un nou curs valutar al monedelor .

CURS VALUTAR 8 august. Euro a coborat spre 4,73 lei

CURS VALUTAR 8 august. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, joi, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7307 1 Dolar S. A USD 4,2197 1 Dolar.

CURS VALUTAR 6 august. Euro a scazut usor

CURS VALUTAR 6 august. Banca Nationala a Romanieia afisat, marti, un curs de 4,7311 lei pentru un euro, in scadere cu 0,23 bani -0,05%) fata de valoarea de luni, cand moneda unica fusese cotata.

Rezultate Loto 649 de joi, 8 august. Care sunt numerele castigatoare

Joi, 8 august 2019, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica, 4 august 2019, Loteria Romana a acordat 24. 962 de castiguri, in valoare totala de 1. 418,67 lei.

Care sunt cele 75 de revendicari ale protestatarilor de la mitingul diasporei, din 10 august

Grupul Diaspora pentru Romania a facut publica lista cu cele 75 de revendicari pe care le doreste. Cum arata aceasta si care sunt ultimele detalii despre protestele din data de 10 august 2019? Amintim ca Primaria Capitalei a aprobat si ea mitingul din cursul zilei de sambata, eveniment organizat de catre Tommy Tomescu Joul. Protest .

De cand poti incepe sa te epilezi. Care sunt dezavantajele metodelor clasice de epilare

La ce varsta este indicat ca fetele sa se epileze? Este o problema delicata cu care se confrunta tot mai multe mame de fetite. Cand este perioada potrivita si care sunt metodele cele mai indicate pentru o piele fina? De cand poti sa incepi sa te epilezi? Varsta potrivita pentru epilarea parului nedorit este o .

Va mai exista Exatlon sezonul 4? Care sunt perspectivele Kanal D

Dupa ce editia cu numarul 1 a inregistrat un suces care a depasit imaginatia producatorilor, interesul publicului pare ca s-a diminuat, din pacate, odata cu trecerea timpului. Lucrul acesta face a totul sa fie incert in privinta celui de-al patrulea sezon. Exatlon sezonul 4, sub semnul intrebarii Sezonul cu numarul 3 al show-ului sportiv a .

Wizz Air lanseaza rute noi din Romania. Care sunt destinatiile

Compania Wizz Air a anuntat ca lanseaza zboruri directe din Bucuresti spre Edinburgh si patru rute noi din Timisoara. Pentru Edinburgh, biletele sunt disponibile la preturi incepand de la 129 de lei, iar cele cu plecare din Timisoara au preturi intre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )