Libnet.ro
UNICEF

16:00

Curs valutar BNR luni, 12 august: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR luni, 12 august: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, luni, 12 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7265 lei in scadere cu 0,0008) in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR vineri, 9 august: cotatiile, la extrema

Banca Nationala a Romaniei va emite noul curs valutar, de la ora 13:15. Cotatiile si variatiile pozitive si negative vor aparea pe site-ul oficial al Bancii. Odata cu ele va fi stabilit si comunicat si indicele ROBOR. Curs valutar BNR vineri, 9 august Banca Nationala a RomanieiBNR) va emite noul curs al valutelor lumii astazi, .

Prognoza meteo ANM, luni, 12 august: Vreme calduroasa, insotita de ploi de vara

Pognoza emisa de specialistii ANM arata ca luni, 12 august, vom avea parte de o vreme calduroasa la nivelul intregii tari, insotite de un disconfort termic ridicat, dar si de ploi scurte de vara in a doua parte a zilei, in unele zone. Prognoza meteo ANM, luni, 12 august Potrivit prognozei meteo emise de specialistii .

HOROSCOP DRAGOSTE 12 AUGUST. Sagetatorii au parte de o seara romantica, Berbecii trebuie sa fie atenti la persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 12 august 2019. Incepe o saptamana cu o energie puternica si pe alocuri tensionata. Uranus, planeta rebela si imprevizibila, isi incepe.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 august. Fecioarele trebuie sa iasa in aer liber, Varsatorii sunt fermi pe deciziile pe care le iau

Iata pentru LUNI 12 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 12 AUGUST. Taurii duc lupta pentru putere, Scorpionii se simt neintelesi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 12 AUGUST 2019; incepem o saptamana cu o energie puternica si pe alocuri tensionata. Uranus, planeta rebela si imprevizibila, isi incepe tranzitul retrograd.

Insula Iubirii, 12 august 2019, LIVE text. Gia isi da frau liber sentimentelor

Insula Iubirii se apropie cu pasi repezi de finele testului, astfel ca majoritatea concurentilor care nu au riscat si au ales sa stea pe magine pana acum se bucura de ultimele tandreturi alaturi de ispite. Gia este surpriza episodului de marti, 2 august. Aceasta inainteaza lucrurile in privinta relatiei cu ispita pe care si-a ales-o.

PROGNOZA METEO 12 AUGUST. Alerta de la meteorologi. Mare atentie!

Valul de caldura se va intensifica in toate zonele de campie si de podis, unde in orele amiezii vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat, iar indicele.

CALENDAR ORTODOX 12 AUGUST. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Fotie si Anichit au trait in vremea imparatului Diocletian. Anichit, unul din demnitarii cetatii Nicomidia, a marturisit ca este crestin in momentul in care s-au declansat.

HOROSCOP RUNE pentru 12 august 2019. Gemenii sunt sfatuiti sa mediteze si sa astepte

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentruLUNI 12 AUGUST 2019. HOROSCOP RUNE BERBEC Runa etalata Raido intors : Relatiile personale sunt acum accentuate si necesita atentie.

Cat costa dorul de tara: Suma COLOSALA pe care Andreea Mantea o primeste pentru sta la filmari in Turcia!

Cand a acceptat sa modereze reality show-ul Puterea dragostei, Andreea Mantea nu si-a imaginat ca viata ei se va desfasura in proportie de 80% in Turcia, asa ca dupa prima luna de emisie, a inceput.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )