Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curs valutar BNR luni, 13 ianuarie: Euro isi continua cresterea in raport cu leul

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR luni, 13 ianuarie: Euro isi continua cresterea in raport cu leul

Banca Nationala a Romaniei BNR) afiseaza un curs valutar nou, in jurul orei 13:00, pentru luni, 13 ianuarie 2020. Cotatiile valutelor de circulatie internationala pot fi verificate de catre cei care vor vinde sau cumpara monedele. De asemenea, cei care au rate in alta moneda fata de cea nationala pot verifica daca exista sau nu . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR vineri, 10 ianuarie: Cat costa euro si ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) afiseaza un nou curs valutar, vineri, 10 ianuarie, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta un punct de referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in weekend. Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7795 Lei marit cu +0. 0021 Lei) in luna octombrie a anului 2019, cursul valutar mediu pentru .

Prognoza meteo pentru luni, 13 ianuarie 2020. Ce schimbari anunta ANM la inceput de saptamana

Vremea se va mentine una buna, anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie. Pentru saptamana ce debuteaza, meteorologii aduc vesti bune legate de temperatura, iar vremea se va incalzi treptat. in foarte multe zone din tara vor fi semnalate modificarile de temperatura, atat in Moldova, cat si in Muntenia sau Dobrogea. Prognoza meteo pentru .

CURS VALUTAR 10 ianuarie 2020. Euro se apropie de 4,78 lei. Francul elvetian atinge un nivel record

CURS VALUTAR BNR pentru vineri, 10 ianuarie 2020.

HOROSCOP DRAGOSTE 13 IANUARIE. Gemenii se pregatesc pentru o seara minunata alaturi de persoana iubita, Balantele sunt intr-o dispozitie fierbinte

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, luni 13 ianuarie 2020. Nu este deloc o zi de luni ca oricare alta. Dupa evenimentul monumental de ieri ce a mai avut loc acum 500 ani apropierea totala intre Saturn si Pluto in Capricorn si startul dat de cele doua pentru formarea unei lumi noi astazi Soarele aflat tot in Capricorn vine in aliniere cu cei doi mari grei. Prezenta Soarelui este un start oficial pentru ceva nou.

HOROSCOP 13 IANUARIE. Taurii trebuie sa-si urmeze intutia, Leii vor sa se relaxeze

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 13 IANUARIE 2020; nu este deloc o zi de luni ca oricare alta. Dupa evenimentul monumental de ieri ce a mai avut loc acum 500 ani apropierea totala intre Saturn si Pluto in Capricorn si startul dat de cele doua pentru formarea unei lumi noi astazi Soarele aflat tot in Capricorn vine in aliniere cu cei doi mari grei. Prezenta Soarelui este un start oficial pentru ceva nou.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 13 ianuarie. Berbecii vor sa se simta iubiti, Pestii sunt plini de speranta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 13 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 13 ianuarie. Fecioarele trebuie sa fie creative, Scorpionii sunt puternici

Iata pentru LUNI 13 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu.

HOROSCOP 13 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Leii iau o decizie care socheaza pe toata lumea. Berbecii au castiguri financiare

Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 13 ianuarie. Creativitate si curaj azi. Lucrurile se rezolva aplicand solutii ingenioase, nimic pe cale obisnuita.

Calendar ortodox 13 ianuarie. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi?

Calendar ortodox 13 ianuarie. Sarbatoare cu cruce neagra in calendarul ortodox pentru crestinii din intreaga lume.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 13 IANUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 13 IANUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn -Ai ajuns la capatul unei analize care a consumat mari resurse mentale din partea ta. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 13 IANUARIE 2020 pentru Zodia Capr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )