Libnet.ro
UNICEF

08:15

Curs valutar BNR luni, 30 decembrie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR luni, 30 decembrie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, luni, 30 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7785 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR vineri, 27 decembrie: Ce se intampla cu leul dupa Craciun

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 27 decembrie 2019, la ora 13:00. Leul romanesc s-a depreciat fata de euro, dar a castigat teren in fata dolarului american. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in acest weekend. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7799 .

Prognoza meteo pentru luni, 30 decembrie 2019. Iarna se instaleaza in Capitala

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie emit o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea in toate regiunile din Romania si care sunt maximele si minimele pentru Capitala? Prognoza meteo pentru luni, 30 decembrie Vremea este vizibil mai rece in toate regiunile de pe teritoriul Romaniei, iar in Bucuresti iarna se instaleaza din moment .

Orban a convocat o noua sedinta de Guvern luni, de la ora 11.00

Premierul Ludovic Orban a convocat o noua sedinta de Guvern luni, de la ora 11. 00, arata programului oficial al sefului Executivului. Vineri, Orban le-a solicitat ministrilor ca pana pe 30 decembrie sa fie p.

HOROSCOP DRAGOSTE 30 DECEMBRIE. Balantele sunt creative, Sagetatorii au o zi minunata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 30 DECEMBRIE 2019. Suntem in penultima zi a acestui an, deceniu, era astrologica.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 30 decembrie. Taurii sunt sensibili, Capricornii au nevoie de compasiune

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 30 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 30 decembrie. Gemenii sunt apreciati, Pestii trebuie sa-si iubeasca munca

Iata pentru LUNI 30 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE. Taurii au o zi inspirationala, Varsatorii sunt responsabili

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 30 DECEMBRIE 2019; suntem in penultima zi a acestui an, deceniu, era astrologica. Ne desprindem de tot ce a fost, trimitem multumiri pentru tot ce am experimentat si ne-a adus bucurii, vedem ce avem de inteles din tot ce am trait ce ne-a provocat. Viata ta s-a imbunatatit in 2019? Ai avut situatii din care ai iesit mai puternic? Esti inca in acest proces? Universul ne sustine.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE. Taurii se bucura de prieteni, Leii isi platesc facturile

Iata horoscopul pentru luni, 30 decembrie.

HOROSCOP rune 30 decembrie. Gemenii primesc ceea ce au nevoie, Balantele petrec timp cu cei dragi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 30 decembrie 2019.

Orban nu se lasa, face sedinta de Guvern si pe 30 decembrie. Ce masuri vor fi aprobate.

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat ca luni, 30 decembrie, va avea loc o noua sedinta de Guvern. De asemenea, le-a cerut ministrilor sa aiba toate avizele la proiectele de hotarare care reglementeaza functionarea ministerelor, pentru ca acestea sa poata fi aprobate la reuniunea de saptamana viitoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )