Libnet.ro
UNICEF

21:15

Curs valutar BNR marti, 13 august: Cotatiile valutelor internationale la casele de schimb

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR marti, 13 august: Cotatiile valutelor internationale la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, marti, 13 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7270 lei in crestere cu 0,0005) in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR luni, 12 august: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, luni, 12 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7265 lei in scadere cu 0,0008) in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 .

Prognoza meteo ANM marti, 13 august. Temperaturile continua sa creasca, iar disconfortul termic este accentuat

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza pentru ziua de marti, 13 august. De asemenea, acestia indica si prognoza pentru toata perioada dintre 12-18 august. Iata care vor fi maximele! Vremea in toata tara Nu scapam in ruptul capului de canicula! Vara pare ca se lungeste, nu ca ne apropiem cu pasi repezi .

Campanie pentru prevenirea ghinionului. Ziua portilor deschise marti, 13 august, la unitatile de pompieri

Pompierii din Slobozia si din Urziceni primesc marti, 13 august, vizitatori. Ziua Portilor deschise are loc prin campania de informare Preveniti ghinionul!, derulata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

HOROSCOP DRAGOSTE 13 AUGUST. Gemenii trebuie sa faca planuri noi cu partenerii de viata, Balantele singure gasesc persoana care le poate schimba viata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 13 AUGUST 2019. Dupa ziua intensa de ieri in care Uranus, cea mai rebela, imprevizibila si socanta planeta, a intrat in stationare retro.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 13 august. Leii sunt in siguranta, Taurii sunt atenti la propriile vise

Iata pentru MARTI 13 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 13 AUGUST. Berbecii trebuie sa fie copilarosi, Varsatorii stiu ce vreau si actioneaza ca atare

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 13 AUGUST 2019; dupa ziua intensa de ieri in care Uranus, cea mai rebela, imprevizibila si socanta planeta, a intrat in stationare retrograda pana in ianuarie.

HOROSCOP 13 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii iau decizii importante pe plan personal. Varsatorii muncesc mult

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru ziua de marti, 13 august 2019. O zi in care avem parte de schimbari de atitudine si viziune. Ne depasim.

CALENDAR ORTODOX 13 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Tihon de Zadonsk s-a nascut in anul 1724 in Rusia, din parinti crestini. A primit la nastere numele de Timotei. Din cauza mortii tatalui sau, diaconul Savelie Chirilov, familia.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 13 AUGUST 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 13 AUGUST 2019 pentru Zodia Pesti - Multe informatii primesti astazi pe cai mai putin obisnuite. HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 13 AUGUST 2019 pentru Zodia Pesti - De la.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 13 AUGUST 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 13 AUGUST 2019 pentru Zodia Leu - Sunt sanse sa intalnesti persoane importante cu functie, atat la serviciu, cat si in alte contexte oficiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )