Libnet.ro
UNICEF

19:45

Curs valutar BNR miercuri, 7 august. Euro, din nou in scadere

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR miercuri, 7 august. Euro, din nou in scadere

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs valutar pentru toate monedele. Care sunt cotatiile de azi, cu cat au scazut si in ce stadiu mai este indicele ROBOR? Din pacate, BNR emite faptul ca moneda europeana este din nou in scadere. Curs valutar BNR pentru: Euro 1 Euro= 4. 7309 de Lei Conform Bancii Nationale . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR luni, 5 august. Euro, scadere drastica

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar pentru azi, 5 august. Moneda europeana indica o scadere. Care sunt cotatiile celorlalte monede pentru azi? Curs valutar BNR pentru: Euro 1 Euro= 4. 7334 leimai scazut cu -0. 0006 lei) Euro are astazi, 5 august, valoarea de 4, 7334 de lei, conform Bancii Nationale a Romaniei.

Curs valutar BNR, marti, 6 august. Cum arata raportul intre lei si alte monede europene

BNR va stabili noul curs al valutelor lumii pentru ziua de marti, 6 august. El va fi comunicat in jurul orei 13:00, pe site-ul oficial al Bancii. Cum arata raportul intre lei si alte monede europene? Curs valutar BNR, marti, 6 august 2019 Banca Nationala a RomanieiBNR) va emite un nou curs valutar al monedelor .

CURS VALUTAR 6 august. Euro a scazut usor

CURS VALUTAR 6 august. Banca Nationala a Romanieia afisat, marti, un curs de 4,7311 lei pentru un euro, in scadere cu 0,23 bani -0,05%) fata de valoarea de luni, cand moneda unica fusese cotata.

Gheorghe Hagi deplange din nou situatia fotbalului din Romania: `Trebuie sa investim in copii, in tineri. Altfel, nu mai avem nicio sansa`

Gheorghe Hagi a deplans din nou situatia din Romania si a oferit drept exemplu Bulgaria, tara a carei campioana la fotbal are un buget mult mai mare decat oricare dintre echipele noastre, desi sportul de la.

imputernicitul Guvernului federal german pentru minoritati: Postarea Danei Varga, consilier de stat,loveste din nou minoritatea germana Am trimis o scrisoare premierului Dancila

Postarea Danei Varga, consilier de stat in Cabinetul Dancila, ce prezinta un colaj foto in care presedintele Klaus Iohannis este prezentat alaturi de Adolf Hitler, loveste din nou minoritatea germana in totalitatea ei, a declarat, pentru Deutsche Welle, Bernd Fabritius, imputernicitul Guvernului federal german pentru imigranti de origine germana si minoritati nationale. El spune ca i-a trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare in care si-a exprimat indignarea si a cerut clarificarea pozitiei Guvernului.

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor. Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor, iar in timp ce Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii, presedintele nici macar nu a dat unda verde revocarii Ecaterinei Andronescu de la Educatie.

VIDEO Mii de protestatari au iesit din nou pe strazile din Hong Kong Beijingul avertizeaza ca nu va ramane cu bratele incrucisate in fata fortelor abjecte ce submineaza unitatea nationala

Mii de protestatari au iesit din nou pe strazile din Hong Kong duminica, dupa ciocnirile violente cu Politia care au avut loc cu o zi in urma, potrivit Euronews. Agentia oficiala de presa din China a scris ca Beijingul avertizeaza ca nu va ramane cu bratele incrucisate in fata fortelor abjecte ce submineaza unitatea nationala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )