Libnet.ro
UNICEF

05:30

Curs valutar BNR vineri, 27 decembrie: Ce se intampla cu leul dupa Craciun

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR vineri, 27 decembrie: Ce se intampla cu leul dupa Craciun

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 27 decembrie 2019, la ora 13:00. Leul romanesc s-a depreciat fata de euro, dar a castigat teren in fata dolarului american. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in acest weekend. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7799 . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR, marti, 24 decembrie: Cotatiile principalelor valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, marti, 24 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 si .

Prognoza meteo, vineri, 27 decembrie. Se schimba vremea. Ploi in a treia zi de Craciun

Specialistii ANM au emis prognoza pentru vineri, 27 decembrie. A treia zi de Craciun vine cu ploi pe suprafete mici. in ce zone s-au semnalat precipitatii si ce temperaturi se vor inregistra? Prognoza meteo, vineri, 27 decembrie Suntem in a treia zi de Craciun si, cum nu avem parte de zapada mult dorita, avem in .

HOROSCOP RUNE VINERI, 27 DECEMBRIE 2019. Aceste ZODII vor avea parte de o zi de COSMAR! FATALITATEA va lovi NEMILOS chiar inainte de finalul anului

Iata mai jos mesajul pietrelor magice pentru fiecare zodie, pentru ziua de vineri, 27 decembrie 2019, potrivit sfatulparintilor. ro.

Ludovic Orban i-a convocat pe ministri la Palatul Victoria: Sedinta de guvern, vineri, la ora 20.00

Guvernul Ludovic Orban se va reuni in sedinta, vineri, 27 decembrie, la ora 20. 00, potrivit unui anunt al Biroului de presa al Executuvului. Ordinea de zi a sedintei cabinetului liberal nu a fost,.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 DECEMBRIE. Capricornii sunt pusi pe aventuri, Berbecii se simt descurajati in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 27 DECEMBRIE 2019. Marele Benefic al astrologiei, planeta norocului Jupiter e in conjunctie aspect astral bun pentru noi) cu Soarele, plantand seminte norocoase pentru anul ce urmeaza.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 27 decembrie. Gemenii primesc semne, Leii sunt plini de iubire

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 27 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 decembrie. Scorpionii trebuie sa faca pace, Sagetatorii au curaj

Iata pentru VINERI 27 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE. Gemenii au parte de o zi frumoasa, Scorpionii simt presiunea profesionala

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 27 DECEMBRIE 2019; Marele Benefic al astrologiei, planeta norocului Jupiter e in conjunctie aspect astral bun pentru noi) cu Soarele, plantand seminte norocoase pentru anul ce urmeaza.

HOROSCOP rune 27 decembrie. Gemenii se simt frustrati, Fecioarele au nevoie de o pauza

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 27 decembrie 2019.

Astrologii sunt de parere ca ziua de 27 decembrie este cea mai norocoasa zi din an. Iata de ce!

Astrologii sunt de parere ca 27 decembrie este cea mai norocoasa zi a anului 2019.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )