Libnet.ro
UNICEF

12:15

Curs valutar BNR vineri, 9 august: cotatiile, la extrema

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR vineri, 9 august: cotatiile, la extrema

Banca Nationala a Romaniei va emite noul curs valutar, de la ora 13:15. Cotatiile si variatiile pozitive si negative vor aparea pe site-ul oficial al Bancii. Odata cu ele va fi stabilit si comunicat si indicele ROBOR. Curs valutar BNR vineri, 9 august Banca Nationala a RomanieiBNR) va emite noul curs al valutelor lumii astazi, . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR joi, 8 august. Care sunt cotatiile de azi?

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar. Cotatiile si variatiile, pozitive si negative, vor aparea incepand cu orele 13:00 pe site-ul oficial al BNR. De asemenea, va fi indicata si situatia indicelui ROBOR. Curs valutar BNR pentru: Euro Ieri, 7 august, moneda euro a ajuns la valoarea de 4. 7309 de Lei, cu .

Curs valutar BNR miercuri, 7 august. Euro, din nou in scadere

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs valutar pentru toate monedele. Care sunt cotatiile de azi, cu cat au scazut si in ce stadiu mai este indicele ROBOR? Din pacate, BNR emite faptul ca moneda europeana este din nou in scadere. Curs valutar BNR pentru: Euro 1 Euro= 4. 7309 de Lei Conform Bancii Nationale .

Curs valutar BNR, marti, 6 august. Cum arata raportul intre lei si alte monede europene

BNR va stabili noul curs al valutelor lumii pentru ziua de marti, 6 august. El va fi comunicat in jurul orei 13:00, pe site-ul oficial al Bancii. Cum arata raportul intre lei si alte monede europene? Curs valutar BNR, marti, 6 august 2019 Banca Nationala a RomanieiBNR) va emite un nou curs valutar al monedelor .

CURS VALUTAR 8 august. Euro a coborat spre 4,73 lei

CURS VALUTAR 8 august. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, joi, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7307 1 Dolar S. A USD 4,2197 1 Dolar.

CURS VALUTAR 6 august. Euro a scazut usor

CURS VALUTAR 6 august. Banca Nationala a Romanieia afisat, marti, un curs de 4,7311 lei pentru un euro, in scadere cu 0,23 bani -0,05%) fata de valoarea de luni, cand moneda unica fusese cotata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )