Libnet.ro
UNICEF

23:01

Adevarul despre divortul Biancai Dragusanu de Alex Bodi. Ce faceau cei doi, de fapt, in timp ce se certau la TV

Playtech Playtech,
Adevarul despre divortul Biancai Dragusanu de Alex Bodi. Ce faceau cei doi, de fapt, in timp ce se certau la TV

Bianca Dragusanu a stat separata de Alex Bodi inainte de a divorta de el, mai ales in ultima perioada. Cei doi au incheiat mariajul, la doar sapte luni de la casatorie. S-au prezentat amandoi, la data de 10 martie, la notar, unde au semnat actele de divort, iesind si acolo un mare scandal. Adevarul despre . continuă pe Playtech

Ce face Alex Bodi pe la spatele rusoaicei. Mesajele halucinante trimise Biancai Dragusanu

Daca fanii fostilor soti credeau ca totul se va linisti dupa divorts-au inselat grav. Ce mesaje halucinante ii trimite Bodi Biancai Dragusanu pe la spatele rusoaicei cu care se iubeste? Bodi, mesaje pentru Dragusanu pe la spatele rusoaicei Relatia si mariajul lor este inca in prim-plan in tabloidele de scandal. Bianca Dragusanu este una dintre .

Cum arata fosta soacra a Biancai Dragusanu. Ce mesaj i-a transmis acum Alex Bodi

Chiar daca nu are noroc in dragoste, Alex Bodi se bucura necontenit de iubirea celei care i-a dat viata. Ziua de ieri a fost una dintre cele mai importante si pline de emotii pozitive pentru milionar. Mama fostului sot al Biancai Dragusanu si-a sarbatorit ziua de nastere, iar fiul sau i-a transmis un mesaj coplesitor.

Adriana Bahmuteanu, atac la fostul sot al Biancai Dragusanu. Asta o face cu bani!

Adriana Bahmuteanu a intervenit in relatia controversata dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu. Dupa ce au divortat cu mare scandal, au iesit la iveala informatii socante din intimitatea mariajului lor si nimeni nu mai credea ca exista sansa de impacare. Adriana Bahmuteanu, atac la fostul sot al Biancai Dragusanu in urma cu cateva zile, Alex .

Alex Bodi, consolat de o concurenta de la Puterea Dragostei. Bianca va lua foc cand o sa afle ce au vorbit

Afaceristul a schimbat vorbe chiar cu o concurenta de la Puterea Dragostei, dupa divortul cu Bianca Dragusanu. Cei doi se pare ca se cunosc de mai mult timp, dar au si multe lucruri in comun. Alex Bodi, consolat de o concurenta de la Puterea Dragostei Alex s-a despartit de Bianca Dragusanu de curand, dar asta .

Bianca Dragusanu i-a pus gand rau rusoaicei. Cum planuieste sa il recastige pe Alex Bodi

Noi detalii despre amantlacul din fosta familie formata din Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ieri, procesul a avut un nou termen. Amanarea lui ridica multe semne de intrebare. incotro se indreapta ele si ce se intampla intre cei doi fosti parteneri. Cum planuieste sa il recastige Bianca Dagusanu pe Alex Bodi din bratele rusoaicei in .

Bianca Dragusanu recunoaste impacarea cu Alex Bodi. Cum l-a iertat dupa ce a umilit-o

Bianca Dragusanu, interviu de senzatie la Antena Stars, televiziunea vedetelor. Bianca le-a spus celor de la Antena ca se simte tradata din cauza detaliilor oferite de Alex Bodi in nenumarate emisiuni. Bianca a spus si ce trebuie sa faca Alex daca vrea, intr-adevar, sa se impace cu ea. Sunt de acord sa-i dau timp A .

De cand are Alex Bodi o relatie cu rusoaica Daria Radionova. A inselat-o pe Bianca Dragusanu?

La doar cateva ore dupa ce era pe aproape sa devina un barbat liber, presa l-a cuplat pe Alex Bodi cu rusoaica Daria Radionova. Afaceristul dezminte, ba chiar trece de la amenintari la promisiuni, dorind-o din nou in viata lui pe Bianca Dragusanu. A inselat-o sau nu pe blondina? De cand are Alex Bodi o .

Caru`cu vedete: Rihanna vine in ajutorul celor care lupta cu pandemia de coronavirus. Ce suma uriasa a donat; Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce Alex Bodi s-a mutat cu amanta la Londra

Stirile Pro Tv: Rihanna vine in ajutorul celor care lupta cu pandemia de coronavirus. Ce suma uriasa a donat * Wowbiz. ro: Bianca Drasusanu, prma reactie dupa ce Alex Bodi s-a mutat cu amanta la Londra *Adevarul: Actorul Simon Rex a dezvaluit ca un tabloid britanic i-a oferit multi bani sa minta ca a avut o relatie cu ducesa Meghan.

Ce masina conduce amanta lui Alex Bodi. Toti soferii intorc capul dupa frumoasa rusoaica

Amanta lui Bodi are toata atentia din partea genului masculin, dar nu doar din cauza faptului ca arata ca un model. Ce bolid de lux conduce cea care a inlocuit-o pe Bianca Dragusanu? Ce masina conduce rusoaica lui Alex Bodi? Povestea lor de dragoste s-a sfarsit, dar scandalul continua! Cum relatia lor de dragoste si .

Camelia Roiu, primul medic care a spus adevarul despre Colectiv: Domnule Costache, testati toti pacientii care intra in spitale, indiferent daca se incadreaza sau nu in definitiile voastre! E singura salvare

Camelia Roiu, medic anestezist la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cunoscuta pentru faptul ca a fost unul dintre primii medici din Romania care au spus adevarul despre infectiile nosocomiale din spitale si a facut publica, in 2016, o filmare cu un pacient internat la Spitalul de Arsi pe care mergeau viermii, cere autoritatilor sa testeze pentru COVID 19 absolut toti pacientii care intra in spitale. Este singura salvare, spune medicul, adaugand ca Daca nu veti face asta va fi catastrofal si, dupa ce se va fi sfarsit potopul, va promit ca astia care vomvor mai ramane vomvor avea grija sa platiti pentru toata iresponsabilitatea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )