Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adevarul despre relatia dintre Alex Bodi si Victor Slav. Iubitul Biancai Dragusanu a rupt tacerea

Playtech Playtech,
Adevarul despre relatia dintre Alex Bodi si Victor Slav. Iubitul Biancai Dragusanu a rupt tacerea

Care este parerea sincera a lui Alex Bodi despre fostul sot al Biancai Dragusanu? Ce a declarat actualul iubit al divei despre tatal copilului ei? Ce parere are Alex Bodi despre Victor Slav? Bianca si Bodi se afla acum in vacanta pe Coasta de Azur, iar desi se bucura la maximum de fiecare clipa impreuna, . continuă pe Playtech

Adevarul despre relatia dintre Nadia Comaneci si sotii Karolyi. Detalii cutremuratoare

Coregraful Geza Poszar, emigrat in Statele Unite in anul 1981 este cel care a pregatit zeci de gimnaste de top intre 1973 si 2002. Printre acestea au fost Nadia Comaneci si Mary Lou Retton. Aceste vorbeste intr-un interviu pentru Adevarul despre metodele dure ale sotilor Karolyi si scandalul Larry Nassar. Detalii cutremuratoare despre adevarul relatiei .

Mihai Tudose, despre alianta dintre partidele lui Victor Ponta si Robert Negoita: imi pare tare rau de Robert... Avea un ceas frumos la mana... Nu o sa-l mai aiba dupa ce va sta un pic cu Victor

Mihai Tudose ironizeaza alianta dintre partidele lui Victor Ponta si Robert Negoita, afirmand ca ii pare tare rau pentru Robert Negoita, care avea un ceas frumos la mana, dar nu o sa-l mai aiba dupa ce va sta un pic cu Victor Ponta.

Cum arata acum fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav. Ce mare s-a facut Sofia

Dupa ce Bianca s-a casatorit cu Victor Slav, in 2016 venea pe lume micuta Sofia, care acum are 4 anisori. Din pacate relatia celor doi nu a mai mers si au decis sa divorteze, iar micuta Sofia a locuit si locuieste si acum cu bunica ei, la Deva. Sofia, o adevarata domnita, frumoasa foc Micuta .

Adevarul despre Vulpita de la Acces Direct. S-a dat singura de gol

Fanii emisiunii Acces Direct se intreaba in ce stare se afla acum Vulpita si Viorel, dupa ce au fost diagnosticati ca fiind purtatori ai noului virus. Ei bine, chiar Vulpita a fost cea care a venit cu noutati despre starea ei de sanatate, printr-o postare dubioasa insa facuta pe o retea de socializare. Vulpita a .

Detalii inedite despre relatia candidatului USR la primaria Timisoara cu fostul presedinte al Germaniei

Dominic Samuel Fritz USR) este principalul contacandidat al actualului primar, liberalul Nicolae Robu. Acesta a explicat cum i-a schimbat viata intalnirea cu fostul presedinte al Germaniei,Horst Kohler.

EXCLUSIV Adevarul despre posibilitatea ca testele COVID-19 sa poata fi fentate: Cum se explica faptul ca uneori un test iese pozitiv, iar a doua oara negativ

Dupa ce doctorul Virgil Musta, de la de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a sugerat faptul ca exista posibilitatea ca testele pentru COVID-19 sa poata fi fentate de unii.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, spune adevarul despre vaccinul impotriva COVID-19: Cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul

Bill Gates, unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii si fondatorul Microsoft, a facut o serie de declaratii legate de aparitia vaccinului impotriva COVID-19 si despre teoriile conspiratiei care il vizeaza.

Noi dezvaluiri despre iubirea dintre Ion Dolanescu si Nadia Comaneci. Unde le era cuibusorul de nebunii

Cunoscutul interpret de muzica populara, Ion Dolanescu, si Nadia Comaneci, una dintre cele mai apreciategimnaste din lume, a starnit curiozitatea oamenilor. Cei doi se iubeau foarte mult si traiau o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )