Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alex Bodi, consolat de o concurenta de la Puterea Dragostei. Bianca va lua foc cand o sa afle ce au vorbit

Playtech Playtech,
Alex Bodi, consolat de o concurenta de la Puterea Dragostei. Bianca va lua foc cand o sa afle ce au vorbit

Afaceristul a schimbat vorbe chiar cu o concurenta de la Puterea Dragostei, dupa divortul cu Bianca Dragusanu. Cei doi se pare ca se cunosc de mai mult timp, dar au si multe lucruri in comun. Alex Bodi, consolat de o concurenta de la Puterea Dragostei Alex s-a despartit de Bianca Dragusanu de curand, dar asta . continuă pe Playtech

Andreea Oprica risca sa fie eliminata! Concurenta de la Puterea Dragostei a incalcat regulile

Andreea Oprica risca sa fie eliminata! Concurenta din casa Puterea Dragostei nu tine cont de obligatiile sale si de ceea ce au spus producatorii, asa ca joaca dupa propriile reguli. Ce spun colegii sai de platou despre felul in care actioneaza? Puterea Dragostei: Andreea Oprica risca eliminarea, dupa nerespectarea regulilor Un fost concurent tulbura apele .

Bianca Dragusanu i-a pus gand rau rusoaicei. Cum planuieste sa il recastige pe Alex Bodi

Noi detalii despre amantlacul din fosta familie formata din Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ieri, procesul a avut un nou termen. Amanarea lui ridica multe semne de intrebare. incotro se indreapta ele si ce se intampla intre cei doi fosti parteneri. Cum planuieste sa il recastige Bianca Dagusanu pe Alex Bodi din bratele rusoaicei in .

De cand are Alex Bodi o relatie cu rusoaica Daria Radionova. A inselat-o pe Bianca Dragusanu?

La doar cateva ore dupa ce era pe aproape sa devina un barbat liber, presa l-a cuplat pe Alex Bodi cu rusoaica Daria Radionova. Afaceristul dezminte, ba chiar trece de la amenintari la promisiuni, dorind-o din nou in viata lui pe Bianca Dragusanu. A inselat-o sau nu pe blondina? De cand are Alex Bodi o .

Ce masina conduce amanta lui Alex Bodi. Toti soferii intorc capul dupa frumoasa rusoaica

Amanta lui Bodi are toata atentia din partea genului masculin, dar nu doar din cauza faptului ca arata ca un model. Ce bolid de lux conduce cea care a inlocuit-o pe Bianca Dragusanu? Ce masina conduce rusoaica lui Alex Bodi? Povestea lor de dragoste s-a sfarsit, dar scandalul continua! Cum relatia lor de dragoste si .

Caru`cu vedete: Rihanna vine in ajutorul celor care lupta cu pandemia de coronavirus. Ce suma uriasa a donat; Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce Alex Bodi s-a mutat cu amanta la Londra

Stirile Pro Tv: Rihanna vine in ajutorul celor care lupta cu pandemia de coronavirus. Ce suma uriasa a donat * Wowbiz. ro: Bianca Drasusanu, prma reactie dupa ce Alex Bodi s-a mutat cu amanta la Londra *Adevarul: Actorul Simon Rex a dezvaluit ca un tabloid britanic i-a oferit multi bani sa minta ca a avut o relatie cu ducesa Meghan.

Ce face Alex Bodi pe la spatele rusoaicei. Mesajele halucinante trimise Biancai Dragusanu

Daca fanii fostilor soti credeau ca totul se va linisti dupa divorts-au inselat grav. Ce mesaje halucinante ii trimite Bodi Biancai Dragusanu pe la spatele rusoaicei cu care se iubeste? Bodi, mesaje pentru Dragusanu pe la spatele rusoaicei Relatia si mariajul lor este inca in prim-plan in tabloidele de scandal. Bianca Dragusanu este una dintre .

Cum arata fosta soacra a Biancai Dragusanu. Ce mesaj i-a transmis acum Alex Bodi

Chiar daca nu are noroc in dragoste, Alex Bodi se bucura necontenit de iubirea celei care i-a dat viata. Ziua de ieri a fost una dintre cele mai importante si pline de emotii pozitive pentru milionar. Mama fostului sot al Biancai Dragusanu si-a sarbatorit ziua de nastere, iar fiul sau i-a transmis un mesaj coplesitor.

Roxana de la Puterea Dragostei, criza de gelozie in timpul distractiei din casa baietilor! inca mai spera la inima lui Turcu

Roxana de la Puterea Dragostei arde la foc mic! Tanara nu poate sa-si ia gandul de la fostul iubit. Ce surpriza a pregatit pentru Turcu si de ce a renuntat sa i-o mai dea in ultimul moment? Puterea Dragostei: Roxana, criza de gelozie! inca mai spera la inima lui Turcu Una calda una rece, .

Dezbateri in casa baietilor de la Puterea Dragostei. Roxana si Turcu, duel pentru celebritate?

Baietii din casa Puterea Dragostei pare ca s-au saturat de relatia toxica dintre Turcu si Roxana. Cei doi protagonisti ale celor mai dese si mai aspre scandaluri sunt in vizorul tuturor. Acestia sunt acuzati ca isi cauta celebritatea cu orice pret. Dezbateri la Puterea Dragostei. Roxana si Turcu, in cautarea celebritatii? Subiectul suprem din casa .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 22 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de duminica 22 martie Ramona de la Puterea Dragostei, cine este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )