Libnet.ro
UNICEF

20:32

Alex Bodi, mai sincer ca niciodata. Omul de afaceri i-a lasat fara cuvinte pe toti fanii

Playtech Playtech,
Alex Bodi, mai sincer ca niciodata. Omul de afaceri i-a lasat fara cuvinte pe toti fanii

Alex Bodi se pare ca a descoperit adevarata dragoste, sau cel putin asa declara public. Tanara rusoaica, Daria Radionova, se pare ca este, in cele din urma, aleasa afaceristului. Dupa ultimele declaratii de dragoste, facute public, Alex Bodi este indragostit iremediabil. Daria Radionova este aleasa lui Alex Bodi intors acasa, dupa arestul preventiv, dar arestat . continuă pe Playtech

Ce va face Alex Bodi de Craciun, izolat in casa. A primit permisiunea judecatorilor

Dupa ceva asteptare, Alex Bodi a fost plasat definitiv in arest la domiciliu, pe 19 decembrie. Afaceristul isi va petrece sarbatorile de iarna in casa, dar mai bine izolat in lux, decat in inchisoare. in plus, are permisiunea judecatorilor de a fi vizitat de fiicele sale de Craciun. Alex Bodi va avea oaspeti de Craciun.

Secret spulberat! Cu cine a petrecut Alex Bodi de Craciun. A fost fotografiata chiar la el in curte

Pe 19 decembrie Alex Bodi era eliberat din inchisoare si pus sub arest la domiciliu. Decizia judecatorilor ii da dreptul afaceristului sa petreaca Craciunul acasa. in acelasi timp va putea petrece sarbatorile de iarna alaturi de fiicele lui. Alex Bodi surprins alaturi de noua cucerire in lux si opulenta, cam asa isi va petrece arestul .

EXCLUSIV De ce a tolerat Bianca Dragusanu toate bataile lui Alex Bodi. Secretul s-a aflat acum: cu ce o are la mana, de fapt

Telenovela iubirii pe axa Ilfov Bucuresti Istanbul, intre Bianca Dragusanu, Alex Bodi si Cengiz S305;klaro287;lu, e departe de a se incheia. Alex Bodi, fostul sot al Biancai, aflat in arest la domiciliu in vila lui din Ilfov dupa decizia de la mijlocul lunii decembrie a Curtii de Apel Craiova, s-ar fi trezit zilele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )