Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alex Bodi a primit cea mai surprinzatoare vizita. Cine a venit la casa milionarului

Playtech Playtech,
Alex Bodi a primit cea mai surprinzatoare vizita. Cine a venit la casa milionarului

Alex Bodi a primit cea mai surprinzatoare vizita in timp ce se afla in arest la domiciliu. Cine a venit la casa milionarului, cititi in articolul de mai jos. Cu cine a petrecut Alex Bodi Craciunul. Ce vizita surpriza a primit in timp ce este arestat la domiciliu Alex Bodi a primit o vizita surpriza . continuă pe Playtech

Florin Calinescu a primit cea mai proasta veste. Anuntul teribil de la tribunal

Celebrul actor si jurat Romanii au Talent, Florin Calinescu are parte de vesti nu tocmai bune de sarbatori. La alegerile locale de anul acesta, celebrul actor a candidat la Primaria Capitalei din partea Partidului Verde. La cel moment situatia sa, ca si presedinte al partidului, era una incerta, fiind de altfel si un litigiu la .

Alex Bodi a facut marele anunt. Bianca Dragusanu va innebuni de furie, sigur nu se astepta la asta

Ieri va relatam despre declaratiile de dragoste dintre Alex Bodi si Daria Radionova. Astazi aflam ca vor sa se casatoreasca, sau cel putin asa a dat de inteles frumoasa Daria Radionova. Totul ar fi plecat de la o provocare aruncata fanilor in spatiul online de catre cei doi. Daria Radionova, cea mai fericita femeie de .

Cum o pacalea Bianca Dragusanu pe fiica ei cand o batea Alex Bodi. Ce ii spunea despre vanatai

Nu mai este niciun secret faptul ca relatia blondei cu Alex Bodi nu a fost deloc perfecta. Dupa ce imaginile cu ea, batuta crunt, au aparut in mediul online, tot mai multe intrebari au aparut din partea publicului. Una dintre ele a fost cum o pacalea Bianca Dragusanu pe fiica ei cand o batea Alex .

Alex Bodi, din nou la inchisoare? Vestile proaste vin imediat dupa Craciun

Vesti proaste pentru fostul sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi ar putea ajunge din nou la inchisoare, de data aceasta chiar la inceput de 2021. Se pare ca procurorii DIICOT nu il doresc pe suspect in arest la domiciliu. Alex Bodi, din nou la inchisoare? Conform cancan. ro, fostul sot al Biancai Dragusanu ar putea ajunge .

Alex Bodi a spus tot adevarul. Ce s-a intamplat la inchisoare

Alex Bodi a spus tot adevarul despre clipele grele pe care le-a trait in ultima perioada si a povestit ce s-a intamplat in inchisoare. Afaceristul din Medias se afla acum in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Alex Bodi povesteste despre ceea ce s-a intamplat in inchisoare Dupa 30 de zile in care a .

Digi24: Zapezile de decembrie vor deveni o amintire. Mateescu (ANM): E cea mai calda luna decembrie din ultimii 60 de ani, tendinta va continua

Decembrie 2020 este cea mai calda luna decembrie din ultimii 60 de ani. Zilele urmatoare vor confirma acest lucru, pentru ca temperaturile vor continua sa fie deosebit de ridicate.

Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Dupa ce in ultimele luni pandemia de coronavirus a adus numeroase decese si o crestere a infectarilor acum, primim si o veste buna. Astazi, 30 decembrie s-a inregistrat cel mai mic numar de pacienti la ATI din 21 noiembrie incoace. Cea mai buna veste din pandemie pentru romani Miercuri 30 decembrie, ora s-au inregistrat 4.

Cum va arata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania si ce competitii va gazdui

In primavara anului viitor, la Mioveni, in judetul Arges, va fi gata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania, ce va putea gazdui atat competitii nationale, cat si internationale.

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. George Burcea e un mare norocos!

Formele apetisante ale Vivianei Sposub au starnit multe controverse in randul barbatilor. Asadar, ea a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor. Are silicoane iubita lui George Burcea? Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare inca de cand a aparut la Vorbeste lumea, Viviana Sposub a atras privirile multor barbati. Asadar, lumea s-a .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )