Libnet.ro
UNICEF

16:46

Alex Bodi a primit o noua lovitura. Vestea diminetii, ce decizie au luat procurorii

Playtech Playtech,
Alex Bodi a primit o noua lovitura. Vestea diminetii, ce decizie au luat procurorii

Soarele nu pare sa vina pe strada lui Alex Bodi nici la inceputului lui 2021. Ce se intampla acum cu celebrul fost sot al Biancai Dragusanu? Afaceristul a primit o noua lovitura. Care a fost decizia procurorilor din aceasta dimineata? Alex Bodi, noua lovitura din partea procurorilor Alex Bodi n-a scapat de vesti care sa-i . continuă pe Playtech

Alex Bodi, violent la final de an. Pe cine a bruscat, chiar inainte de Revelion

Alex Bodi socheaza din nou cu comportamentul sau! Acesta nu a inceput deloc anul cu brio. Pe cine a bruscat inainte de Revelion? Afaceristul a intampinat noul an cu atitudinea caracteristica. Alex Bodi, violent la vinal de an. Ce se intampla cu afaceristul? Alex Bodi intampina anul in stilul caracteristic in care l-au tot vazut .

Ce va pati Alex Bodi dupa ce si-a agresat fosta sotie, de Revelion. Avocatul sau rupe tacerea

Ce va pati Alex Bodi dupa ce si-a agresat fosta sotie, de Revelion? Se pare ca fostul sot al Biancai Dragusanu nu isi poate stapani nervii, nici cand are deja probleme cu legea. Avocatul sau a vorbit la TV despre consecintele faptelor clientului sau. Ce va pati Alex Bodi dupa ce si-a agresat fosta sotie .

Unde a petrecut Bianca Dragusanu Revelionul 2021, in timp ce Alex Bodi era cu Daria

Cum a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? in timpul acesta, fostul partener pasea in Noul An alaturi de amoreza la care s-a intors mereu dupa despartirile cu ea, Daria Radionova. Unde a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? Celebra fosta asistenta pacatoasa s-a distrat la maximum departe de meleaguri intr-o destinatie care aproape ca i-a devenit .

Pro TV si Antena 1 au primit o lovitura neasteptata. Ce s-a intamplat aseara este fara precedent

Zilele de dupa Revelion au adus multi romani in fata micilor ecrane. Daca Atena 1 oferea un iRoast Istoric, Pro TV a propus una din productiile blockbuster americane, a anului 2018. Este vorba de Avengers: Infinity War, un film cu incasari fabuloase la boxoffice. Dar, cu toate astea, Pro TV si Antena 1, au pierdut .

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )