Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alex Bodi a spus tot adevarul. Ce s-a intamplat la inchisoare

Playtech Playtech,
Alex Bodi a spus tot adevarul. Ce s-a intamplat la inchisoare

Alex Bodi a spus tot adevarul despre clipele grele pe care le-a trait in ultima perioada si a povestit ce s-a intamplat in inchisoare. Afaceristul din Medias se afla acum in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Alex Bodi povesteste despre ceea ce s-a intamplat in inchisoare Dupa 30 de zile in care a . continuă pe Playtech

Secret spulberat! Cu cine a petrecut Alex Bodi de Craciun. A fost fotografiata chiar la el in curte

Pe 19 decembrie Alex Bodi era eliberat din inchisoare si pus sub arest la domiciliu. Decizia judecatorilor ii da dreptul afaceristului sa petreaca Craciunul acasa. in acelasi timp va putea petrece sarbatorile de iarna alaturi de fiicele lui. Alex Bodi surprins alaturi de noua cucerire in lux si opulenta, cam asa isi va petrece arestul .

Alex Bodi, mai sincer ca niciodata. Omul de afaceri i-a lasat fara cuvinte pe toti fanii

Alex Bodi se pare ca a descoperit adevarata dragoste, sau cel putin asa declara public. Tanara rusoaica, Daria Radionova, se pare ca este, in cele din urma, aleasa afaceristului. Dupa ultimele declaratii de dragoste, facute public, Alex Bodi este indragostit iremediabil. Daria Radionova este aleasa lui Alex Bodi intors acasa, dupa arestul preventiv, dar arestat .

Alex Bodi a facut marele anunt. Bianca Dragusanu va innebuni de furie, sigur nu se astepta la asta

Ieri va relatam despre declaratiile de dragoste dintre Alex Bodi si Daria Radionova. Astazi aflam ca vor sa se casatoreasca, sau cel putin asa a dat de inteles frumoasa Daria Radionova. Totul ar fi plecat de la o provocare aruncata fanilor in spatiul online de catre cei doi. Daria Radionova, cea mai fericita femeie de .

Ce s-a intamplat cand Andra a vrut sa ii verifice telefonul lui Catalin Maruta. Artista a spus tot, in direct, la TV

Invitati la emisiunea Vorbeste lumea, cele doua vedete au dat din casa. Ce s-a intamplat cand Andra a vrut sa ii verifice telefonul lui Catalin Maruta. Artista a spus tot, in direct, la Pro TV, spre surprinderea telespectatorilor. Andra nu umbla niciodata in telefonul lui Catalin Maruta in editia de astazi Vorbeste lumea, Andra a .

a spus tot ce se intampla in viata sa. E cel mai greu pentru orice femeie

A ales sa se dedice familiei sale dupa ce a incheiat proiectul Like a Star de la Antena Stars. Astfel, in asteptare de noi oferte care sa ii surada, prezentatoarea TV s-a aciuat casnicelor, meserie deloc usoara, mai ales daca prin casa umbla doi copii. Vedeta a povestit pentru Click! cum este la .

Bianca Dragusanu, dezvaluiri emotionante in ziua de Craciun. A spus tot, pentru prima data

Bianca Dragusanu se poate bucura de o viata de milioane alaturi de cele mai dragi fiinte pentru ea. Aceasta se considera o femeie implinita si fericita, desi pe plan personal acum aceasta este singura. Bianca Dragusanu, dezvaluiri emotionante in ziua de Craciun Pentru anul care vine Bianca Dragusanu sper sa isi gaseasca linistea, dar si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )