Libnet.ro
UNICEF

16:15

Bianca Dragusanu, agresata din nou de Alex Bodi, in plina strada. Video cu altercatia dintre cei doi

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, agresata din nou de Alex Bodi, in plina strada. Video cu altercatia dintre cei doi

Au divortat, s-au impacat, iar acum au trecut la adevarata actiune. Bianca Dragusanu a fost agresata de Alex Bodi, in plina strada. Video cu altecatia dintre cei doi. Bianca Dragusanu a fost agresata din nou de Alex Bodi, in plina strada Bianca Dragusanu a divortat de Alex Bodi, zilele trecute, dupa doar trei luni de . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, o alta gafa. S-a facut din nou de ras. Ce a putut sa spuna de data asta

Premierul demis al Romaniei a facut o gafa de proportii, cand se afla, cu doar o zi in urma, in Vrancea. Asta deoarece Viorica Dancila a inceput sa spuna lucruri cu adevarat ireale, fiind in plina campanie electorala pentru prezidentiale, precum contracandidatii sai din alte partide politice. Viorica Dancila, o alta gafa. Ce a putut .

Richard Gere va fi din nou tata, la 70 de ani. Sotia care a nascut acum cateva luni, din nou gravida. Cati ani are

Richard Gere este dovada vie ca varsta nu te poate opri. Cunoscutul actor va devenit din nou tata, la varsta de 70 de ani. Sotia sa este insarcinata cu al doilea copil al cuplului, la doar 9 luni de cand a nascut un baietel. Richard Gere, tata la 70 de ani Bucurie imensa in familia .

Meghan Markle, din nou gravida? Ce a dat-o de gol pe sotia Printului Harry

Desi au trecut doar sase luni de cand a devenit mamica, Meghan Markle ar fi din nou insarcinata. Ce a dat-o de gol pe sotia Printului Harry? Meghan Markle este din nou gravida? Meghan Markle s-a casatorit cu Printul Harry pe 19 mai 2018, iar ceremonia a avut loc in capela St. George din Windsor.

Criticat pentru cuvintele adresate Simonei Halep, Darren Cahill raspunde: Cred ca as face-o din nou daca as fi nevoit

Darren Cahill a schimbat putin discursul la unul dintre on-court coaching-urile din timpul partidei cu Karolina Pliskova, motiv pentru care si-a atras critici. Chestionat despre acest episod mai putin intalnit in timpul colaborarii cu Simona Halep, antrenorul australian a replicat: Cred ca as face-o din nou daca as fi nevoit. Nu este un moment placut pentru niciun antrenor, dar nu cred ca am avut de ales, daca voiam sa-mi fac meseria bine.

Meghan Markle ar putea fi din nou insarcinata

Meghan Markle ar putea fi din nou insarcinata! in presa internationala circula zvonuri potrivit carora ducii de Sussex ar deveni parinti pentru a doua oara. Meghan Markle, in varsta de 38 de ani,a.

Donald Trump a fost huiduit, din nou, de data asta la un meci de arte martiale (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a fost huiduit in momentul in care a intrat in sala in care urma sa se desfasoare un meci de mixed martial arts din cadrul Ultimate Fighting Championship UFC). Sincer,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )