Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, divort dupa o casnicie de 3 luni. Vedeta a postat imagini cu ea batuta. Ce spune barbatul

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu si Alex Bodi, divort dupa o casnicie de 3 luni. Vedeta a postat imagini cu ea batuta. Ce spune barbatul

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat dupa o casnicie de 3 luni. Mariajul a ajuns la final din cauza violentei. Vedeta a postat imagini cu semnele agresiunii. Ce spune barbatul in apararea sa? Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat Frederic Beigbeder a scris ca dragostea dureaza trei ani. Ei bine, daca ar fi . continuă pe Playtech

REACTIA lui Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu a anuntat ca divorteaza: Prezentatorul TV a TURBAT cand a aflat ce i-a facut Alex Bodi! SE LASA CU PARUIALA! (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu si Alex Bodi divorteaza dupa doar 3 luni de mariaj, iar vestea despartirii celor doi a suprins intregul showbiz autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO Desi cei doi pareau sa traiasca clipe.

Bomba in showbiz! Bianca Dragusanu divorteaza

Bianca Dragusanu si sotul sau divorteaza! La doar trei luni dupa ce si-au unit destinele, cei doi au.

ASA CEVA?! Bianca Dragusanu S-A DEZBACAT fara pic de jena! Barbatii au crezut ca nu vad bine: Ce DETALIU APETISANT au observat in ZONA INTIMA a blondinei (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu nu inceteaza sa isi delecteze fanii de pe retelele sociale cu ipostaze din ce in ce mai provocatoare. VEZI AICI GALERIA FOTO De data aceasta, focoasa blondina s-a prezentat in.

Divort-soc in showbizul romanesc! Si-au spus adio, la trei luni de la nunta

Divort-soc in showbizul romanesc! Dupa doar trei luni de la nunta, protagonistii si-au spus adio. Este vorba de Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Confirmarea a venit pentruSpynews chiar de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )