Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bianca Dragusanu, decizie surprinzatoare. A facut anuntul cel mare

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, decizie surprinzatoare. A facut anuntul cel mare

In urma cu patru luni, Bianca Dragusanu aparea la Teo Show in lacrimi, afirmand ca relatia cu Alex Bodi s-a incheiat. Anterior, cei doi divortasera dupa un lung sir de despartiri si reconcilieri. De o perioada, apele intre cei doi s-au linistit, iar din declaratiile blondinei pare ca asa vor si ramane, caci are planuri . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu, imagini neasteptate de la mare. Are viziera mai scumpa decat salariile multor romani

Bianca Dragusanu, show de zile mari pe litoralul romanesc. Cum si-a facut aparitia blondina si cu ce piese vestimentare a rupt gura targului? Bianca Dragusanu, imagini incendiare de la mare Doar nu este diva suprema degeaba! Bianca a ajuns recent in presa straina dupa ce a recunoscut ca are serios in plan sa-si faca popria .

Bianca Dragusanu, de nerecunoscut! Cum arata vedeta fara machiaj FOTO

Toata lumea o stie pe Bianca Dragusanu, atat pentru frumusetea ei exotica, cat si pentru iesirile ei socante in public. De curand diva a anuntat ca vrea sa se lanseze in afaceri, si asa cum o stim, ii va reusi si acest plan. Bianca Dragusanu, de nerecunoscut pe instagram Bianca are o groaza de fani .

Se intampla chiar acum cu banii romanilor. Citu a facut anuntul asteptat de o tara intreaga

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca nu exista niciun risc sa ramanem fara bani, pentru ca avem asigurata finantarea pentru tot anul a unui deficit bugetar mai mare decat cel estimat, dar va ramane si un buffer considerabil pentru guvernul urmator. Ce se intampla cu banii romanilor. Florin Citu a facut anuntul asteptat de .

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Indragitul actor Mihai Bobonete a facut anuntul trist! Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei Filmarile pentru seriale au fost sistate in martie, odata cu decretarea starii de urgenta. Printre productiile afectate s-a numarat si Las Fierbinti, lucru care a .

Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati

Guvernul promite sa ajute cu bani pentru finantarea cheltuielilor privind stocurile, datoriile catre furnizori, chiriile si utilitatile. Cine va beneficia de acesti bani? Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati Firmele afectate de restrictii in timpul pandemiei de coronavirus vor putea beneficia de bani europeni. Pentru plata chiriei si .

Wizz Air a facut anuntul neasteptat. Toti romanii trebuie sa afle

Wizz Air a anuntat discount-uri de 20% pentru zboruri din Romania spre destinatii din Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia. Promotia e valabila pentru toti clientii pana la ora 23:59), iar calatoriile pot avea loc la orice data. De asemenea, compania informeaza ca rezervarile se pot face pe wizzair. com sau prin aplicatia de mobil WIZZ.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )